PARTIDUL LUI MACRON DIN ROMANIA ATACA INTALNIREA SASULUI NAZIST KLAUS JOHANNIS ,SLUGA PRUSACULUI DONALD J.TRUMP!

21 aug.

Klaus Iohannis și Donald Trump

Partidul lui Macron din România atacă întâlnirea lui Iohannis cu Trump

Un membru al Biroului Politic al PLUS, partidul condus de Dacian Cioloș și aflat în siajul președintelui Macron, a atacat dur vizita lui Iohannis în SUA spunând că ”nu e bună pentru România”

BRUXELLES, 20 august- Sputnik, Daniela Porovăț. Andrei Lupu, membru în Biroului Naţional al PLUS, a declarat la Realitatea TV că vizita lui Klaus Iohannis la Washington nu este una benefică pentru România, în condiţiile în care preşedintele SUA nu are cele mai bune relaţii cu liderii europeni.

„Ştim că suntem în precampanie, ştim că dincolo de temele de interes naţional pentru preşedinte s-ar putea să nu strice şi o poză lângă cel mai important lider politic al lumii. Nu ştiu cât de bine este pentru România să avem această poză, în condiţiile în care Trump nu este cel mai mare prieten al Europei”, a spus reprezentantul PLUS.

Acesta a mai spus că ”poate ar fi fost mult mai oportună o întâlnire cu lideri importanţi ai Europei, care să arate direcţia pe care Klaus Iohannis şi-ar dori-o pentru următorii cinci ani dacă ar fi ales preşedinte al României”.

Declarația este semnificativă în condițiile în care chiar astăzi publicația Politico arăta că Macron se folosește de liderii din Europa de Est pentru a-și impune propria agendă la nivel european, Dacian Cioloș, președintele PLUS pus de Macron lider al Grupului ”Înnoiește Europa” din Parlamentul European fiind dat ca exemplu.

Iohannis va face totul pentru a-i fi pe plac lui Trump, în aceste condiții, pentru că, din spate, îi suflă în ceafă candidatul USR-PLUS la prezidențiale care vine cu un sprijin european puternic. Iar Macron are propria agendă care nu se mai potrivește cu rămânerea lui Iohannis la Cotroceni pentru încă un mandat!

Read more: https://ro.sputnik.md/politics/20190820/27306392/Partidul-lui-Macron-din-Romania-ataca-intlnirea-lui-Iohannis-cu-Trump.html

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: