PUPINCURISTUL BASISTO-JOHANNIST DE LA LATRINA ANTENA 3, RADU TUDOR,”PROPAGANDIST NATO”- INSULTE CU RECIDIVA LA ADRESA LUI MATTEO SALVINI!

21 aug.

Matteo Salvini

Propagandistul NATO în România – insulte cu recidivă la adresa lui Matteo Salvini!

Imagini pentru RADU TUDOR,IOHANNIS,POZE

În ochii propagandistului NATO, Salvini se face vinovat de câteva mari ”păcate”: a cerut ca Italia să-și păstreze suveranitatea deciziei în politica internă, nu să se supună Bruxelles-ului, și dorește relații bune cu toate statele.

Matteo Salvini
© Sputnik / Алессандро Рота

BUCUREȘTI, 20 aug – Sputnik, Dragoș Dumitriu. După cum s-a anunțat, premierul Italiei, Giuseppe Conte, a demisionat, fiind amenințat de o moţiune de cenzură inițiată chiar de gruparea aliată la guvernare, ”Lega” vicepremierului Matteo Salvini.”Dragă Matteo Salvini, ar fi trebuit să retragi miniştrii din Guvern – din cauza acestei acţiuni Guvernul acesta se încheie aici, voi merge la preşedintele ţării pentru a-i oferi demisia mea din funcţia de prim-ministru”, a declarat Giuseppe Conte în Parlament.

În acest context, preşedintele Italiei, Sergio Mattarella, urmează să decidă, după consultări cu partidele parlamentare, asupra continuării – fie va desemna un alt prim-ministru, fie va convoca alegeri parlamentare anticipate.

În actualul context, ambele formule îl avantajează pe suveranistul Matteo Salvini.

O reacție urâtă a venit de la principalul propagandist NATO în România, jurnalistul Radu Tudor, care și-a permis să comenteze insultător la adresa lui Matteo Salvini și a partidului său.

”O veste buna : populistul grețos pro-rus Salvini nu mai e ministru de interne și vicepremier. Vestea proastă: e pe primul loc în sondaje cu Lega, o formațiune toxică”.

Anul acesta, Radu Tudor îl numea pe Matteo Salvini ”muntele de sulf al Europei”!

”Unul din cei mai periculoși promotori ai curentului populist, extremist, intolerant, anti-european si anti-occidental este vicepremierul si ministrul de interne al Italiei, Matteo Salvini”, scria propagandistul NATO.

Radu Tudor îl acuza pe Salvini de ”ignorarea sau împotrivirea asupra unor norme elementare de drept internațional, încălcarea angajamentelor europene, fals naționalism care propovăduiește detestarea valorilor europene statuate de secole și adularea izolaționismului, separatismului, intolerantei fata de democrație și toleranța față de dictatură”.

Da, uimitoarele cuvinte se referă la unul dintre cei mai populari lideri ai momentului – și care se face vinovat de câteva mari ”păcate”: a cerut ca Italia să-și păstreze suveranitatea deciziei în politica internă, nu să se supună Bruxelles-ului, și dorește relații bune cu toate statele, inclusiv cu Rusia lui Vladimir Putin. Mari păcate în ochii NATO, se pare!

”Acesta este Matteo Salvini, un personaj sulfuros, care a venit și în România cu mesaje din partea cuplului Viktor Orban – Vladimir Putin pentru politicienii care au fost dispuși să-l asculte – și, eventual, să se alieze cu el”, a scris Radu Tudor.

Altă dată, propagandistul NATO l-a atacat pe Salvini (și pe Di Maio) pentru că au susținut lupta contra globalismului declanșată în Franța!

”Doi idioți, Matteo Salvini și Luigi Di Maio”, îi numește Radu Tudor. ”Vor anarhie în toată Europa. Politica incendierilor, a devastărilor. Vai de Italia pe mâna cui a încăput! Problema e ca au fani destui și la București, la vârful politicii…”.

Și lista insultelor ar putea continua. Acesta e stilul propagandei NATO, de asemenea atitudine ”democratică” ne bucurăm sub ”protecția” blocului militar politic! Insulte și acuzații dacă nu ești ”ca noi”!

Din câte se aude, Radu Tudor va fi recompensat pentru munca sa de propagandist cu o funcție în cadrul NATO. Ne bucurăm pentru el, cel puțin NATO va beneficia de un plus de sinceritate, chiar dacă de mahala.

Read more: https://ro.sputnik.md/politics/20190820/27309889/Propagandistul-NATO-in-Romania–insulte-cu-recidiva-la-adresa-lui-Matteo-Salvini.html

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: