MENTORUL TRAIAN BASESCU AL STATULUI PARALEL IL FACE PRAF PE DISCIPOLUL SAU NAZISTUL KLAUS ADOLF JOHANNIS!

23 aug.

Klaus Iohannis

Iohannis primește lovitura de grație… de la Băsescu! Îl face praf, nu mai are replică!

”E mai rău ce s-a întâmplat în SUA decât ce s-a întâmplat la întâlnirea Ponta-Barosso din 2012, pentru că s-a făcut la nivel de președinți”

BUCUREȘTI, 23 aug – Sputnik, Dragoș Dumitriu. Fostul președinte al României, Traian Băsescu, este un invitat obișnuit al postului B1TV, unde face adevărate spectacole – îmbinând ce-i este propriu: excelenta pregătire și ipocrizia, inteligența și nevoia de scandal.

Aseară, Băsescu a făcut o analiză a Declarației comune semnată la Washington de președinții Iohannis și Trump, dar și a întâlnirii, în ansamblul rezultatelor.

Ca și analiștii Sputnik, Băsescu a remarcat implicarea României în conflictul economic chino-american, dar și alte aspecte care l-au dus la o concluzie fermă:

”E o declarație mai rea decât ‘to-do-listul’ pe care l-a primit Ponta de la Barosso”.

Primul lucru, a spus Băsescu este că ”dl Iohannis s-a angajat sa elimine chinezii de la licitația pentru 5G”.

”Căutăm să evităm riscurile de securitate care însoțesc investițiile chineze în rețelele de telecomunicații 5G”, citează Băsescu, care consideră că ”E mai clar decât lumina zilei”.

Al doilea se referă la atacul la Germania – ”Opoziția pentru Nord Stream 2”.

”Nu m-aș fi dus niciodată în SUA să lovesc în Germania”, a declarat Băsescu, care a făcut o constatare istorică: ”Până la urmă, crizele le-am trecut cu Germania, nu cu SUA”.

În plus, atrage atenția fostul șef al statului (șef ”pe bune”!), ”Gândiți-vă că această declarație e citită în toate cancelariile”.

Traian Băsescu face un rezumat al Declarației – și al vizitei – într-o singură frază:

„Declarația este o listă consistentă de asumări: nu mă duc cu Huawei, la Cernavodă veniți voi nu vin chinezii, modificați legislația cu redevențele să vină înapoi Exxon”, declarat Băsescu.

La final, Băsescu a pus o concluzie cu totul distrugătoare, venind chiar din partea teoreticianului ”Axei București – Londra – Washington” – și mai ales a celui care a deschis larg poarta americanilor, mai ales la nivelul serviciilor – adică al puterii reale.

”E mai rău ce s-a întâmplat în SUA decât ce s-a întâmplat la întâlnirea Ponta-Barosso din 2012, pentru că s-a făcut la nivel de președinți”, a conchis fostul președinte al României.

Așa cum menționam, pe lângă inteligența și pregătirea excepționale, Traian Băsescu are și o mare doză de ipocrizie – care transpiră prin alăturarea acuzațiilor pe care i le aduce acum lui Iohannis și a faptelor sale, ca președinte.  Asta însă nu diminuează cu nimic valoarea analizei sale critice – asemănătoare, pe fond, cu cele publicate anterior de Sputnik.

Read more: https://ro.sputnik.md/analytics/20190823/27335200/Iohannis-primeste-lovitura-de-gratie-de-la-Basescu-il-face-praf-nu-mai-are-replica.html

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: