ACUM ,GUVERNUL DANCILA IN PERICOL MAXIM,S-A ANUNTAT MOTIUNE DE CENZURA!

27 aug.

Parlamentul Romaniei - Camera Deputatilor

Acum – Guvernul în pericol maxim, s-a anunțat moțiune de cenzură!

Guvernarea ar putea continua cu susținere minoritară, fapt care ar face imposibile reformele din Justiție sau alte proiecte politice cu care actuala Opoziție nu este de acord.

BUCUREȘTI, 26 aug, Sputnik, Dragoș Dumitriu. Acum puțin timp, președintele PNL, Ludovic Orban a anunțat că Partidul Naţional Liberal va depune o moţiune de cenzură.

”Am luat decizia depunerii unei moţiuni de cenzură cu atât mai mult cu cât este din ce în ce mai probabilă destrămarea coaliţiei de guvernare şi retragerea unui partid din coaliţia de guvernare”, a declarat Orban, precizând că ”am decis să demarăm imediat procedurile”.

În acest sens, spune Orban, ”am mandatat liderii grupurilor parlamentare să demareze consultări cu liderii grupurilor parlamentare din Parlament, mai puţin grupurile PSD”.

Președintele PNL a declarat că este pregătit să-şi asume guvernarea, dar liberații ar susţine și declanșarea de alegeri anticipate.

Reamintim că, la orele prânzului, surse din ALDE au  anunțat ieșirea de la guvernare – care ar putea fi formalizată la ora 16.

De asemenea, liderul ProRomânia, Victor Ponta a anunțat plecarea altor 6 parlamentari PSD – fapt care s-a petrece chiar azi.

În aceste condiții, Guvernarea ar putea continua cu susținere minoritară, fapt care ar face imposibile reformele din Justiție sau alte proiecte politice cu care actuala Opoziție nu este de acord.

La ora 17, Viorica Dăncilă a convocat o ședință CExN de urgență.

Read more: https://ro.sputnik.md/politics/20190826/27369118/Guvernul-in-pericol-maxim-s-a-anuntat-motiune-de-cenzura.html

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: