CRISTOIU IL FACE PRAF PE TRADICEANU:”VA FI ALATURI DE TERORISTII DE LA REVOLUTIE!”

27 aug.

Ion Cristoiu

Cristoiu îl face praf pe Tăriceanu: ”Va fi alături de teroriștii de la Revoluție”

”Dacă e să mă gândesc la ieșirea lui Antonescu – dacă ar fi așa, atunci nu ar fi vorba de corupție, ci poate ceva mai ascuns, de familie, un dosar de compromitere totală”

BUCUREȘTI, 26 aug, Sputnik, Dragoș Dumitriu. ”Nu știu ce l-a apucat pe Tăriceanu, e un mare mister – va rămâne un mister alături de teroriștii Revoluției și de Alexandra”, a declarat sarcastic Cristoiu.

Celebrul jurnalist mărturisește totala neînțelegere a dublei decizii a lui Tăriceanu – de a ieși de guvernare și de a ceda candidatura în favoarea lui Mircea Diaconu.

”Ca să pleci de la guvernare de dragul lui Mircea Diaconu… nu există nicio logică pentru care să faci asta, cu toată dragostea pentru Mircea Diaconu”, a spus Cristoiu la Antena 3.

Jurnalistul vede problema clar și din punct de vedere al impactului asupra factorilor de decizie din ALDE.

”Ce le spune miniștrilor și celorlalți – veniți cu mine, ieși, renunțați la tot ca să… ce?!”, pune problema Cristoiu.

Jurnalistul a simțit nevoia să sublinieze nedumerirea în privința intenției lui Tăriceanu – ”Întrebați-l ce vrea – o alianță cu Ponta?”. E cam riscantă, a comentat ironic jurnalistul.

Asta duce la anularea avantajelor – în schimbul unui plan pentru alegerile de la anul – ”Dar realitatea fripturii e acum”, spune Cristoiu, subliniind – ”acum pierd tot”.

”Să vedem mai întâi câți din ALDE vor fi de acord, câți miniștri îl vor urma pe Tăriceanu, apoi să calculăm efectele”, propune Ion Cristoiu.

Totuși, Ion Cristoiu speculează în privința unei posibile explicații, deloc avantajoasă pentru omul politic Tăriceanu.

”Anticipatele ar conveni de minune PNL – dacă ar fi deodată cu prezidențialele, acestea ar avantaja PNL și pe Iohannis – ar lua tot, ar fi ideal!”, explică Ion Cristoiu. ”Asta ar putea fi o explicație a deciziei lui Tăriceanu”, comentează jurnalistul.

Ar fi valabilă și ipoteza șantajului?

”Dacă e să mă gândesc la ieșirea lui Antonescu – dacă ar fi așa, atunci nu ar fi vorba de corupție, ci poate ceva mai ascuns, de familie, un dosar de compromitere totală”, a comentat Ion Cristoiu.

Cu siguranță, Tăriceanu trebuie să ofere o explicație credibilă – nu doar politic-butaforică – pentru acest gest surprinzător al său.

Read more: https://ro.sputnik.md/politics/20190826/27372500/Cristoiu-l-face-praf-pe-Triceanu-Va-fi-alturi-de-teroritii-de-la-Revoluie.html

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: