TRADICEANU TRADAT! DOI MINISTRI NU PLEACA DIN GUVERN!

27 aug.

Călin Popescu Tăriceanu

Tăriceanu, trădat! DOI miniștri NU pleacă din Guvern. Sau e joc dublu?

Nici nu a părăsit bine Tăriceanu Coaliția – și deja e tărdat de doi dintre cei mai controversați miniștri ai cabinetului

BUCUREȘTI, 26 aug, Sputnik, Dragoș Dumitriu. Conform informațiilor ”pe surse” ale Antenei 3, doi dintre miniștri cabinetului Dăcnilă, membri ai ALDE, nu își vor părăsi posturile.

Aceștia ar fi ministrul de Externe, Ramona Mănescu, știre confirmată pe mai multe surse și cel al Energiei, Anton Anton, știre neconfirmată. Cei doi nu au participat nici la ședința ALDE care s-a desfășurat până la această oră, pentru definitivarea ieșirii din Coaliție și de anunțare a alianței cu Pro România.

Cert e că amândoi miniștrii sunt printre cei mai controversați membri ai guvernului – datorită competenței demonstrate prin fapte sau prin carieră – iar Mănescu este vizată de mai multe dezvăluiri jurnalistice.

Pe de altă parte, amândoi miniștri sunt persoane susținute și apropiate de Tăriceanu.

Cariera Ramonei Mănescu este legată de soțul ei, Rareș Mănescu, un parlamentar fără activitate dar preferat pentru a fi primar al sectorului 6.  Mai multe articole de presă au scos în evidență retrocedări și alte afaceri legate de numele soților Mănescu.

Anton Anton, un personaj necunoscut publicului și cu competență limitată în domeniul Energiei, are legături cu personaje din zona hidrotehnicii, care s-au ocupat de intervenții și reparații la hidrocentrale, domeniu de care este legat și Tăriceanu. Inclusiv prin anchete de presă. Dar, repetăm, nu este confirmat că Anton Anton ar rămâne la guvernare.

De aceea, rămânerea lui Anton ar însemna un joc dublu al lui Tăriceanu, care rămâne conectat la cel mai important domeniu strategic al cabinetului.

Miniștrii ALDE care nu se supun deciziei partidului vor suporta consecințele, a declarat Tăriceanu, cu referire directă la Mănescu.

Read more: https://ro.sputnik.md/politics/20190826/27372726/Nucleara–Triceanu-trdat-DOI-minitri-NU-pleac-din-Guvern-Sau-e-joc-dublu.html

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: