ORLANDO TEODOROVICI ACUZA PRESA DIGI 24 DIN ROMANIA DE FAKE NEWS!

30 aug.

Eugen Teodorovici

Teodorovici acuză presa din România de Fake News

Eugen Teodorovici face acuzații grele: presa din România practică fake news. Cazul informațiilor conform cărora el ar unelti să o înlocuiască pe Dăncilă intră în această categorie, arată ministrul PSD.

BRUXELLES, 29 august- Sputnik, Daniela Porovăț. Președintele executiv al PSD a acuzat Digi 24 (fără să nominalizeze televiziunea, ci doar faptele ei) de fake news după ce postul a transmis că Teodorovici ar purta negocieri cu Victor Ponta pentru înlăturarea de la Palatul Victoria a Vioricăi Dăncilă.

Eugen Orlando Teodorovici

„Iată că nu orice breaking news înseamnă real news sau quality news! Iată că breaking news înseamnă și fake news!”, spune Teodorovici pe pagian sa de faceboook.

”Tocmai ce am aflat, fiind în drum spre Pitești, unde voi participa la CEx PSD Argeș, că au apărut recent în presă informații despre negocierile pe care le-aș fi avut sau le-aș purta acum cu Victor Ponta pentru înlăturarea președintelui PSD, doamna Viorica Dăncilă și pentru preluarea funcției de premier al României. Binevoitorilor și combinatorilor le transmit că nu și-au găsit nici persoana, nici subiectul”, combate Teodorovici știrea.

”Oamenilor, fie că sunt sau nu simpatizanți ai PSD, le spun ceea ce le spun și colegilor mei, că un om politic nu are voie să fie motivat în acțiunile sale decât de proiectele cerute de poporul căruia îi datorează alegerea în diverse funcții și niciodată de vreun avantaj oferit de acea poziție în statul român. Restul e fake”, a mai scris Teodorovici pe contul său de socializare.

Presa din România a acuzat deseori Sputnik de fake news, dar iată că a ajuns la rândul său să fie arătată cu degetul! Și atunci, ce calitate are presa din România să judece articolele altora?

Read more: https://ro.sputnik.md/politics/20190829/27401892/Teodorovici-acuza-presa-din-Romania-de-Fake-News.html

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

<span>%d</span> blogeri au apreciat: