PANA AICI LE-A FOST! DANCILA LE-A PUS GAND RAU!

1 sept.

Premierul Viorica Dăncilă a declarat, după ce a fost huiduită la sosirea la întâlnirea cu pensionarii PSD, că speră ca Parlamentul să adopte un act normativ în care să oprească calomnia și defăimarea.

Dăncilă a spus că dacă ar fi ea însăși parlamentar ar iniția un astfel de proiect de lege.

Întrebată despre faptul că pe o pancartă scria „guvernaţi pentru infractori”, Dăncilă a replicat: „Cred că trebuie să se uite prima dată în ograda proprie, pe urmă să vorbească astfel despre guvern şi eu cred că la un moment dat vor trebui legitimaţi şi acest Guvern ar trebui să-i cheme cineva să spună care infractori, pentru ce infractori, ce a făcut acest guvern ca să favorizeze infractorii? Dimpotrivă. Eu ştiu că acum o săptămână am adoptat o serie de acte normative tocmai pentru oprirea criminalităţii în România. Dar cred că societatea şi sper să se întâmple acest lucru sau Parlamentul României să adopte un act normativ prin care să oprească calomnia şi defăimarea. Nu ăsta este poporul român. Poporul român este un popor care respectă pentru a fi respectaţi. Sunt aceiaşi oameni care vin de la Bucureşti la Constanţa, la Baia Mare, la Iaşi, sunt oameni cu agenda proprie, iar pentru noi agenda este agenda cetăţeanului. Deci încercăm să îi ignorăm”.

Viorica Dăncilă a fost așteptată de câteva persoane care protestau în fața clădirii unde urma să aibă loc întâlnirea cu pensionarii. Protestatarii au scandat „analfabeta”. Premierul a afirmat că e vorba de aceleași 7-8 persoane care merg la evenimentele din țară ale PSD.

Plecarea premierului de la Pavilionul Expoziţional Constanţa, acolo unde s-a întâlnit cu pensionarii, a fost marcată de noi proteste. Câteva zeci de persoane au huiduit, în timp ce alții scandau PSD.

„Fără pensii speciale”, „Hoților”, „Sunteți o mincinoasă analfabetă”, au strigat câțiva protestatari.

Alții au scandat „PSD” și au aplaudat în momentul în care Viorica Dăncilă a părăsit Pavilionul Expoziţional Constanţa.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: