DR.SUZANNE HUMPHRIES:CUM S-A MODIFICAT POLITICA MONDIALA DE VACCINARE DUPA O INVESTITIE A LUI BILL GATES DE PESTE 10 MILIARDE DE DOLARI!

10 sept.

VACCINE IMPACT: Dr. Suzanne Humphries: How a $10 Billion Investment by Bill Gates Changed Vaccination Policy Worldwide

Dr. Suzanne Humphries: Cum s-a modificat politica mondiala de vaccinare dupa o investiție a lui Bill Gates de 10 miliarde de dolari

Dr. Suzanne Humphries a susținut o conferință în Danemarca în 2015, intitulată: Consimțământ manufacturat.

Ea explică cum „consimțământul informat” de astăzi cu privire la vaccinuri este într-adevăr „consimțământ fabricat”, deoarece o voce unificată care prezintă doar ceea ce doresc ca publicul să știe cu privire la vaccinuri a fost elaborată în 2010, când Bill și Melinda Gates Foundation au investit 10 miliarde de dolari în inițiative globale de vaccinare prin intermediul Organizației Mondiale a Sănătății.

De la Dr. Humphries:

Am petrecut câțiva ani creând acest serial video. Corupția, mitologia și teoria medicală sunt defalcate pas cu pas în această serie. Este un videoclip foarte important pentru ziua de azi și anticipa climatul actual în care trăim acum. Vă rugăm să-l urmăriți cu atenție și să-l faceti cunoscut.

Părăsind o carieră profitabilă ca nefrolog (medic renal), dr. Suzanne Humphries este acum liberă pentru a ajuta la vindecarea oamenilor.

În această autobiografie, ea explică de ce medicii buni sunt constrânși în actualul sistem medical corupt de la practicarea medicinei reale, etice.

Una dintre vocile mai puternice când vine vorba de examinarea științei din spatele vaccinurilor moderne, niciun medic extremist pro-vaccin nu a îndrăznit vreodată să o confrunte public.

Un răspuns sa “DR.SUZANNE HUMPHRIES:CUM S-A MODIFICAT POLITICA MONDIALA DE VACCINARE DUPA O INVESTITIE A LUI BILL GATES DE PESTE 10 MILIARDE DE DOLARI!”

  1. liberlandraceblog 15 noiembrie 2019 la 5:17 pm #

    A republicat asta pe liberlandraceblog și a comentat:

    Interesting.

    Apreciază

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: