INGRID MOCANU II FACE PRAF PE TARICEANU SI ORBAN:”DOAR ATAT VREAU SA MAI VAD!”

16 sept.

Ingrid Mocanu

Ingrid Mocanu îi face praf pe Tăriceanu și Orban: „Doar atât vreau să mai văd!”

Confruntat cu scandaluri interne, Tăriceanu pare gata să accepte orice compromis – deși, asta ar însemna, evident, o totală discreditare în fața propriului electorat.

BUCUREȘTI, 16 sept, Sputnik, Dragoș Dumitriu. Ultimele evoluții și degringolada prin care trece ”dreapta” liberală devin subiecte de glume! PNL nu reușește să „mintă frumos” în privința moțiunii de cenzură – pe care o flutură amenințător, dar o amână vădit – iar liberalii lui Tăriceanu dau din colț după ruperea coaliției de guvernământ.Respins vehement de o parte din echipa lui Ponta, părăsit de membrii importanți ai ALDE, dar și confruntat cu scandaluri interne, Tăriceanu pare gata să accepte orice compromis – deși, asta ar însemna, evident, o totală discreditare în fața propriului electorat. Urmarea – dispariția de pe scena politică.

”Mai vreau să văd un singur episod – Tăriceanu să-l voteze pe Orban premier”, a comentat ironic Ingrid Mocanu situația celor două partide. ”Pentru că Orban nu poate ajunge premier, fără votul ALDE”, explică avocata.

Este un fapt cunoscut, reputata avocată, hărțuită mult timp de instrumentele ”statului paralel”, i-a reproșat deschis lui Tăriceanu blocarea unor inițiative decisive care putea stopa dominația și presiunile ”sistemului”.

”Și după toate câte s-au spus între cei doi, doar asta aș mai vrea să mai văd, asta ar fi culmea – Orban să ajungă premier cu votul lui Tăriceanu”, a declarat Ingrid Mocanu la Antena 3.

Într-o declarație de la o manifestare a tineretului liberal, președintele Iohannis a spus că PNL este gata oricând de guvernare iar Ludovic Orban poate fi premier.

Cert este că, așa cum menționam, PNL nu se grăbește deloc cu moțiunea de cenzură – și nici nu insistă cu preluarea guvernării, neprezentând nici măcar explicații minimale privind echipa sau principalele măsuri de guvernare.

Read more: https://ro.sputnik.md/politics/20190916/27559907/Ingrid-Mocanu-ii-face-praf-pe-Triceanu-si-Orban-Doar-atat-vreau-sa-mai-vad.html

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: