PREMIERUL VIORICA DANCILA STERGE PE JOS CU JOHANNI SI CEILALTI ADVERSARI!MUTARE EXCEPTIONALA!

17 sept.

Imagine similară

Viorica Dăncilă a pus în fața adversarilor o provocare la care nimeni nu e în stare să răspundă – iar premierul, inteligent, insistă!

 

BUCUREȘTI, 16 sept, Sputnik, Dragoș Dumitriu. Intervenție de ultimă oră a premierului Dăncilă – o manevră care a îmbinat perfect campania electorală cu funcția de premier. Pârghia – același ”Pact pentru bunăstare” – o provocare pe care adversarii nu au găsit cum să o contracareze.

Premierul și președintele PSD cere partidelor să se angajeze ca, odată ajunse la putere, să nu taie pensiile și salariile.

Iar provocarea este dificilă, pentru că antecedentele PNL – a componentei ex-PDL, în primul rând – sunt exact în sensul tăierilor în cauză.

Imagini pentru CANDIDATII LA PRESEDINTIE 2019,POZE

Ieri, Dăncilă a aruncat din nou mănușa, supralicitând.

”Am lansat la sfârșitul săptămânii trecute Pactul Național pentru bunăstarea românilor – acord prin care vrem să dăm oamenilor o garanție scrisă că nicio forță politică nu le va mai tăia pensiile și salariile, ci va continua creșterile programate de PSD”, a spus Dăncilă, completând esențial – ”vrem o garanție că vor continua să susțină antreprenorii, IMM-urile și activitățile independente, și nu tăieri masive precum cele din perioada 2010-2012”.

Și, Dăncilă pune punctul pe ”i”: ”Nimic din ce am văzut în ultima perioadă din partea opoziției nu a fost gândit pentru români, nicio inițiativă menită să aducă vreo formă de progres în viața de zi cu zi a fiecăruia”.

Mai mult, Opoziția refuză să semneze pactul propus de Viorica Dăncilă – cu toate că deputații minorităților naționale, dar mai ales sindicate și diverse organizații s-au alăturat demersului.

”Salut decizia grupului parlamentar al minorităților naționale din Camera Deputaților de a semna pactul, le mulțumesc pentru răspunsul prompt, pentru deschidere și responsabilitate”, a spus Dăncilă, completând ”Mulțumesc totodată sindicatelor și organizațiilor care au ales să susțină aceste principii și obiective pentru România”.

Dar, spune Dăncilă, mă îngrijorează însă unele răspunsuri. ”Au încercat să ocolească semnarea acestui pact, tocmai ei care au tăiat salarii în trecut – românii nu au uitat însă ce s-a întâmplat în guvernarea 2010 -2012”.

”Orice abordare care nu are în centrul ei bunăstarea și interesul oamenilor este una nocivă și trebuie să dispară”, a spus Dăncilă, încheind cu reluarea provocării ”Vă chem din nou să semnați pactul!”.

Premierul a subliniat și câteva dintre momentele în care Iohannis și cei din PNL au afectat veniturile românilor – ștergând pe jos cu acești adversari politici!

”Klaus Iohannis ne-a spus că a citit pactul şi a trecut mai departe. Aşa cum a trecut cinci ani peste bunăstarea românilor. Alege să se oprească şi să-şi exercite funcţia doar atunci când are ocazia să blocheze şi să facă rău propriei ţări. Tocmai cel care a desconsiderat complet votul oamenilor din 2016 vine şi vorbeşte despre gesturi politice”.

Deci, scurt și la obiect, Dăncilă a pus în fața adversarilor o provocare la care nimeni nu e în stare să răspundă – iar premierul, inteligent, insistă! Are o armă și o folosește!

Read more: https://ro.sputnik.md/politics/20190916/27570023/Ultima-or-Dancila-sterge-pe-joc-cu-Iohannis-Ponta-i-ceilali-Mutare-exceptionala.html

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: