ULTIMA NUCLEARA: CELEBRUL SENATOR DANIEL ZAMFIR FACE O MUTARE POLITICA BOMBA..SE VA AFILIA GRUPULUI DE LA SENAT PSD!

17 sept.

Daniel-Cătălin Zamfir

Ultima oră: celebrul senator Daniel Zamfir face o mutare politică bombă!

Senatorul Daniel Zamfir s-a remarcat prin activitatea extrem de susținută în apărarea cetățenilor față de abuzurile băncilor.

BUCUREȘTI, 16 sept, Sputnik, Dragoș Dumitriu. Unul dintre cei mai apreciați oameni politici actuali, senatorul Daniel Zamfir, face o mutare cheie – și care ar putea avea urmări importante.

”Fostul lider al senatorilor ALDE Daniel Zamfir se va afilia grupului de la Senat al PSD, pentru a nu îşi pierde locul în Comisia economică, însă rămâne membru al ALDE, au declarat surse politice”, transmite MEDIAFAX.

Reamintim că, după ultimele migrații politice, grupul ALDE din Senat s-a desființat, dar în urma afilierii la grupul ALDE a senatorilor ”Pro România” Adrian Ţuţuianu, Vasile Ilea şi Nicolae Marin, se va depune o cerere de înființare a unui grup parlamentar mixt cu numele ”Democraţia”.

”Am decis să reconfigurăm grupul ca grup parlamentar mixt cu denumirea Democraţia”, a anunţat Călin Popescu Tăriceanu, în plenul Senatului.

Precizăm că Daniel Cătălin Zamfir a fost liderul grupului senatorial al ALDE.

În luările sale de poziție în mass media și pe pagina de socializare, Daniel Zamfir s-a manifestat de multe ori critic față de atitudinea lui Tăriceanu. Deocamdată el nu a comentat informație – și nu a anunțat vreo intenție de trecere la PSD.

Daniel Zamfir s-a remarcat prin activitatea extrem de susținută în apărarea cetățenilor față de abuzurile băncilor. De asemenea, a criticat vehement susținerea de către Coaliție a lui Mugur Isărescu în fruntea BNR.

Update: Acum puțin timp, Daniel Zamfir a declarat pentru DC News că ”Nu este adevărat. Nu s-a întâmplat. Nu m-am afiliat grupului PSD”.

Read more: https://ro.sputnik.md/politics/20190916/27566160/Celebrul-senator-Daniel-Zamfir-face-o-mutare-politic-bomba.html

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: