AZI,PROVOCARE MAXIMA PENTRU PREMIERUL VIORICA DANCILA – PROBA ADEVARULUI IN FATA …PSD!

18 sept.

Congresul PSD

Azi, provocarea maximă pentru Viorica Dăncilă – proba adevărului în fața… PSD!

Președinte PSD și premier, Viorica Dăncilă trebuie să lămurească această situație – și să dea această probă a verității în fața propriului partid

BUCUREȘTI, 18 sept – Sputnik, Evan Răutu. Așa cum am prezentat ieri seară, cunoscutul realizator Radu Tudor a încercat să inducă ideea că PSD nu ar mai susține funcționarea SIIJ, asociind partidul cu demersul uimitor al ministrului Ana Birchall.Reamintim că Ana Birchall a anunțat ieri la CSM că grupul de lucru interministerial coordonat… chiar de ea, ar fi ajuns la ”concluzii preliminare” mai precis la ”două concluzii și niciuna nu susține funcționarea în această formă” a SIIJ.

Deci, Radu Tudor are argumente serioase – grupul ”interministerial” presupune colaborarea cu mai multe ministere – care toate sunt conduse acum de… PSD!

 

Replica a venit în aceeași emisiune de la liderul grupului PSD din Senat, Radu Preda, care a spus că demersul e al ministrului, nu al PSD.

 

În schimb, pe pagina PSD – nimic. Noul și tăcutul purtător de cuvânt Valeriu Steriu – nimic! Mihai Fifor – nimic! (el e amenințat de ruși…). Fosta putătoare de cuvânt, Olguța Vasilescu a promis Monicăi Krueger că va ataca această problemă în primul CExN.

Reacția clară, vehementă a venit de la Codrin Ştefănescu – vorba aia ”vechea gardă moare, dar nu se predă”:

”Să știți că doamna Birchall de la justiție nu vorbește în numele PSD! Agenda ei de lucru nu are nicio legătură cu cea a partidului. Și nici cu voturile a milioane de români care încă mai speră ca PSD să facă dreptate! Și sper ca toată lumea să înțeleagă asta!”.

O adevărată provocare – și o acuzație https://www.facebook.com/liviu.plesoianu   vine de la Liviu Pleșoianu:

”Cine a propus-o pe Birchall la Justiție la doar două zile după europarlamentare? Sublima DĂNCILĂ! Așa că să se abțină de la plânsete care dau bine la TV și doamna Dăncilă, și cei care o țin în brațe”.

Deci, ziua de azi este critică pentru premierul Viorica Dăncilă: trebuie să lămurească situația de la Justiție! Ce susține PSD? Funcționarea SIIJ – sau demersul Anei Birchall, cu acele afirmații despre presupusele ”concluzii preliminarii” contra SIIJ?

Congresul PSD

În plus, informațiile privind votul din CSM spun că Birchall ar fi votat pentru amânarea validării Adinei Florea în fruntea SIIJ, deși aceasta a obținut maximul de punctaj la examenul pentru ocuparea funcției.

Deci, președintele PSD și premierul Viorica Dăncilă trebuie să lămurească această situație – și să dea această probă a verității în fața propriului partid. Și în fața presei, care atacă vehement situația de la SIIJ.

”Atragem atenția liderilor PSD și premierului Viorica Dăncilă că, cel puțin din punctul nostru de vedere, menținerea Anei Birchall la conducerea MJ nu face altceva decât să vulnerabilizeze continuu PSD și Guvernul”, scrie dur Luju.ro – doar una dintre vocile care se revoltă contra activității ministrului. ”Birchall sfidează promisiunile PSD – a oferit dovada cea mai clară că și-a dat mâna cu magistrații #rezistenți împotriva SIIJ”.

Va întârzia Viorica Dăncilă precizarea poziției sale și a PSD? Ar fi o mare greșeală – poate chiar fatală!

Read more: https://ro.sputnik.md/analytics/20190918/27585449/Azi-provocarea-maxima-pentru-Viorica-Dancila-proba-adevarului-in-fata-PSD.html

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: