NAZISTUL KLAUSS JOHANNIS „ATOMICUL”! CUM SE LAUDA WERNER TALAMBUL SINGUR!

20 sept.

Președintele Klaus Iohannis s-a prezentat vineri la Biroul Electoral Central pentru a-și depune candidatura pentru un al doilea mandat la Cotroceni.

Klaus Iohannis a ajuns la sediul BEC în jurul orei 12:00, însoțit de liderul PNL Ludovic Orban și alți parlamentari, precum Daniel Fenechiu, Pavel Popescu, Ovidiu Raețchi, fiind așteptat și de susținători.

Momentul a fost pentru Iohannis un nou prilej să atace PSD și de laude de sine. Președintele a afirmat că datorită lui PSD nu a reușit să „distrugă” justiția, că PSD e „o catastrofă” pentru România și că nevoie de multă muncă pentru a repara tot ce a stricat.

„E un moment important și cred că e bine să explic de ce vreau un nou mandat. E o perioadă complicată pentru România și e nevoie de o muncă imensă pentru a repara tot ce a stricat PSD în trei ani. Îmi doresc acest al doilea mandat pentru a conduce această muncă de modernizare, europenizare, normalizare a României. Arhitectura a permis atât cât am făcut, am folosit toate instrumentele la dispoziția președintelui. PSD trebuie îndepărtat de la putere prin mijloace constituționale și nu în alt fel. Avem această majoritate în jurul PSD în urma unui scrutin, când PSD a obținut un rezultat important, am făcut ceea ce puteam să fac. Dar PSD a fost o catastrofă, toate instituțiile care au fost conduse prin incompetență și rea-credință trebuie reparate. Se poate repara, doar numai în situația în care președintele cooperează efectiv cu guvernul”, a afirmat Klaus Iohannis.

Întrebat dacă a fost un „pompier”, așa cum a declarat Dan Barna, Iohannis a spus: „Am fost un pompier atomic care a prevenit prăbușirea”.

Despre Kovesi

Iohannis a confirmat, vineri, că i-a comunicat Luminiței Odobescu, ambasadorul României la UE, că el, în calitate de președinte, o susține pe Laura Codruța Kovesi pentru funcția de procuror-șef european.

„În chestiunea procurorului șef european pot confirma că am comunicat doamnei ambasador Odobescu opinia mea despre candidatura doamnei Kovesi. I-am comunicat că eu, președintele României sunt pentru doamna Kovesi la funcția de procuror-șef european”, a declarat Iohannis.

 

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: