PREMIERUL VIORICA DANCILA TARE PE POZITII FATA DE KOVESI -PUNE INTREBAREA LA CARE MAFIA DE LA BRUXELLES A EUROPEI NU POATE RASPUNDE!

20 sept.

Dăncilă, tare pe poziții față de Kovesi – pune întrebarea la care Europa NU poate răspunde

Europa nu a ținut cont de cele 70 de plângeri penale pe numele fostei șefe a DNA și nici de anchetele în derulare la SIIJ care o vizează direct pe Kovesi

BUCUREȘTI, 19 sept – Sputnik, Dragoș Dumitriu. Reacția premierului Dăcnilă după votul dat în COREPER pentru Laura Codruța Kovesi arată nu doar o poziție consecventă – dar și o atitudine a cuiva care nu se teme și nu are o problemă în a trage Europa de urechi.

Europa nu a ținut cont de cele 70 de plângeri penale pe numele fostei șefe a DNA (conform A3) și nici de anchetele în derulare la SIIJ care o vizează direct pe Kovesi, într-un caz fiind deja inculpată.

”A fost opinia altor state membre, repet punctul meu de vedere, legea trebuie respectată, în fața legii toți trebuie să fim egali și că este important ca înainte de a ocupa un post să poți să clarifici toate acuzațiile care planează asupra persoanei tale”.

Dar, premierul român pune o problemă la care Europa NU poate să răspundă – ce se va întâmpla dacă Justiția română o va condamna pe Kovesi?

”Mă întreb dacă doamna Codruța Kovesi ajunge procuror general și dacă din aceste afirmații sunt unele adevărate, eu îmi doresc să nu fie adevărate, dar dacă sunt adevărate aceste acuzații, atunci cine va avea de suferit?”, a declarat Dăncilă la Radio Europa Liberă.

Mai mult, abilă, Viorica Dăncilă a pus problema din punct de vedere al imaginii României:

”Eu nu vreau să mă refer la persoană, dar cu siguranță imaginea României ar avea de suferit”,  a declarat premierul.

Întrebată de Radio Europa Liberă cum a votat astăzi reprezentantul României, Viorica Dăncilă a răspuns ferm: ”Așa cum am spus, ÎMPOTRIVĂ!”.

Read more: https://ro.sputnik.md/analytics/20190919/27606845/Dancil-tare-pe-pozitii-fata-de-Kovesi-pune-intrebarea-la-care-Europa-NU-poate-raspunde.html

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: