FIFOR STERGE PE JOS CU NAZISTUL JOHANNIS!GAULEITERUL TRIMIS ACASA!

23 sept.

Mihai Fifor

Fifor șterge pe jos cu Iohannis! Președintele, trimis acasă!

Vicepremierul a explicat că s-au scurs deja 5 zile de la decizia Curții Constituționale și 26 de zile de când șeful statului ar fi trebuit să facă numirile miniștrilor interimari.

BUCUREȘTI, 22 sept – Sputnik, Georgiana Arsene. Mihai Fifor a declarat că, din cauza blocajelor președintelui, România investește mai puțin, absoarbe mai puțini bani europeni și comunități întregi de români sunt private de la dezvoltare.

”Curtea Constituțională a stabilit că domnul Iohannis a blocat Guvernul și îl obligă să emită ”de îndată”, adică imediat, decretele de desemnare a miniștrilor interimari”, a scris Fifor.

Acesta a explicat că, în tot acest timp, de 5 zile de la decizia Curții Constituționale și de 26 de zile de când Iohannis ar fi trebuit să facă numirile miniștrilor interimari, pe masa fără titular de la Ministerul Mediului, spre exemplu, zac șase proiecte de investiții pentru alimentare cu apă în valoare de 1,5 miliarde de euro, din fonduri europene.

Vicepremierul Mihai Fifor a lansat o ironie la adresa președintelui Klaus Iohannis, despre care spune că ar trebui să fie trimis acasă de către cetățeni, prin vot.

”Acesta e „președintele” care vă propune ironic „România normală”! Spun „ironic” pentru că într-o Românie normală, cetățenii ar trimite direct acasă un astfel de președinte! Aveți ocazia să o faceți prin vot la alegerile din noiembrie!”, a punctat Mihai Fifor.

Read more: https://ro.sputnik.md/politics/20190922/27639020/Fifor-sterge-pe-jos-cu-Iohannis-Presedintele-trimis-acasa.html

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: