Activista autista Greta Thunberg câstiga premiul maxim pentru Drepturile Omului de la Amnistia Internationala!

24 sept.

Amnistia Internationala a acordat premiul sau anual Ambasador al Constiintei tinerei activiste suedeze Greta Thunberg si miscarii ei de proteste, citand „conducerea si curajul unice in lupta pentru Drepturile Omului”.

Imagen relacionada

Resultado de imagen de greta thunberg stockholm

In imagine cu mama ei, cantareata Malena Ernman om dottern Greta Thunbergs

Thunberg a asigurat ca este o „mare onoare” primirea premiului pentru miscare, cunoscuta pentru organizarea grevelor scolare in toata lumea pentru a cere actiuni impotriva schimbarii climatice sub sloganul „Vineri pentru Viitor”.

„Drepturile Omului si criza climatica merg de mâna. Nu putem rezolva unu fara a rezolva celalalt”, a spus vineri Thunberg.

Resultado de imagen de Kumi Naidoo

Secretarul general al Amnistiei International, Kumi Naidoo

Secretarul general al Amnistiei International, Kumi Naidoo, a asigurat ca se simte „inspirat de hotararea cu care tinerii activisti din toata lumea se confrunta cu realitatile crizei climatice”.

Resultado de imagen de greta thunberg stockholm

Grevele din orasele din intreaga lume s-au inspirat in protestul saptamanal al Thunberg in fata Parlamentului suedez din Stockholm, care a inceput in august 2018. Sursa europapress

***

J’ai tenté d’interviewer Greta Thunberg: Les plus fervents défenseurs du “climat” ne connaissent rien au “climat” Am incercat sa-i iau un interviu Gretei Thunberg…Cei mai aprigi aparatori ai „climei” nu stiau nimic despre „clima”.
Aparatorii cei mai ferventi ai ei ii delatiaza lui Marc Reisinger cum este cu Greta pe strada, la Stockholm, in timpul unei manifestatii, in fata unui sediu al climei: „Am auzit ca studiati climatul. Vrei sa te intervievez pe aceasta tema daca esti de acord? Am simtit-o incomoda, poate frica, apoi isi scoase fesul de lana, femeia de varsta mijlocie o trage pe Greta, spunand ca are altceva de facut. Totul cu ajutorul unui bodyguard imbracat in negru vizionand scena. Videoclipul care arata aceasta intalnire are subtitrari in limba engleza:

Trecatorul se intreaba in mod corect cum unii mari globalisti o pot impinge inainte, cand, in mod clar, ea este practic muta cu adultii, abia reusind sa vorbeasca pe chat cu alti tineri pe care ii recruteaza pentru a o urmari. Senzatia este ca a fost programata, nu mai putin manipulata, pentru a oferi discursuri apocaliptice in fata celor mari si buni si te intrebi daca autismul ei este folosit ca o scuza pentru a o reduce la tacere in momentele cheie.

***

Organizatia Open Society finantata de Soros este in spatele Klimat-Greta

FreeWest Media de mai jos ne ofera legaturile dintre „manipulatorii” Gretei, mama ei, George Soros, Melissa si Bill Gates prin fundatia ONE. Globalistii sunt implacabili.

Resultado de imagen de Luisa-Marie Neubauer Open society Soros

George Soros o sprijina pe Greta Thunberg. In spatele celebrei activiste de 16 ani exista o oligarhie liberala si o miscare globalizata.

Greta Thunberg a devenit renumita in lume datorita luptei sale impotriva schimbarilor climatice si a temperaturilor mai scazute pe Pamant. Totul a început in 2018, cand ea a inceput o greva scolara pe „cont propriu”, in picioare in afara parlamentului suedez, cu plancarte diferite, incercand sa modeleze opinia si sa-i faca pe tineri sa i se alature.

Mass-media suedeza a luat rapid misiunea si a scris mai multe articole despre de o singura fata care lupta impotriva schimbarilor climatice.

Imagen relacionada

Putini cetateni ai Suediei ar fi putut visa atunci la ceea ce avea sa le arate viitorul destul de repede; Thunberg s-a intalnit cu Papa (in poza)…

Resultado de imagen de greta thunberg

…a vorbit in fata Organizatiei Natiunilor Unite, aici o saluta Jean-Claude Juncker, si a fost chiar nominalizata la Premiul Nobel pentru Pace.

Resultado de imagen de Luisa-Marie Neubauer Open society Soros

Fata de 15 ani, singuratica, autista, a devenit faimoasa mai mult sau mai putin peste noapte, cand mass-media internationala a inceput sa raporteze despre greva scolara de 15 zile. Arnold Schwarzenegger a invitat-o ​​chiar la o intâlnire la Viena privind schimbarile climatice.

Resultado de imagen de greta thunberg

Climate activist Greta Thunberg s-a intalnit cu liderul partidului Laburist – dar Theresa May n-a participat la show | UK News | Sky News

Luisa-Marie Neubauer este adesea vazuta alaturi de Climate-Greta. Foto: Twitter

Deci cine este aceasta tanara super-celebra? Greta Thunberg are 16 ani si este fiica celebrului cantaret de opera Savante Thunberg si a cantaretei activista Marlena Ernman, care a ajutat-o ​​cu activismul. Clima-Greta are si un antrenor numit Luisa-Marie Neubauer. Cat de mare este probabilitatea ca o fata de 16 ani care locuieste in afara Riksdag-ului sa poata scoate toti elevii din intreaga lume sa iasa si protesteze pentru clima? Si cat de des tineri de 16 ani proprii antrenori activisti? *Aici, in acest caz, se poate vedea puterea propagandei si manipularii prin mass-media.

Luisa-Marie Neubauer, care apare intr-un mare numar de poze si filme impreuna cu Greta, apartine organizatiei ONE – „o fundatie” – in care o serie de oameni cunoscuti  numiti finantatori, printre care Bono, Bill si Melissa Gates, dar si multi-miliardarul George Soros cu speculatiile sale in moneda si poate chiar mai mult ca tata al retelei de lobby si activisti globalisti, radicali si de stanga prin „Societatea Deschisa” Open Society finanteaza mai multe ONG-uri.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.