PREMIERUL VIORICA DANCILA DA UN EXEMPLU DE COLEGIALITATE SI ESTE COTATA CU CELE MAI MARI MAI MARI SANSE DE A AJUNGE LA COTROCENI!PE CE MA BAZEZ CA JOHANNIS ,CAMARILA #REZIST,PROPAGANDA PRO-JOHANNIS O ATACA NUMAI PE EA SI FACE PRAF OPOZITIA!

29 sept.

Viorica Dăncilă

Viorica Dăncilă dă un exemplu de colegialitate – și face praf Opoziția!

PREMIERUL VIORICA DANCILA DA UN EXEMPLU DE COLEGIALITATE SI ESTE COTATA CU CELE MAI MARI MAI MARI SANSE DE A AJUNGE LA COTROCENI!PE CE MA BAZEZ CA JOHANNIS ,CAMARILA #REZIST,PROPAGANDA PRO-JOHANNIS O ATACA NUMAI PE EA SI FACE PRAF OPOZITIA!

Viorica Dăncilă: ”România nu e a celor care dezbină și distrug, nu e a celor care și-i sfâșie pe ai lor și calcă în picioare interesul țării pentru propriile lor ambiții”

BUCUREȘTI, 28 sept – Sputnik, Dragoș Dumitriu. Mesaj tranșant al premierului Viorica Dăncilă în această seară, care dă peste nas celor care au atacat-o pe Rovana Plumb – mai ales celor din partid care au ținut isonul celor din Opoziție:

”Tot ceea ce s-a întâmplat în ultimele zile – atât la votul din Parlamentul European, dar mai ales reacțiile celor din țară – nu mă face să am mai puțină încredere sau apreciere pentru Rovana Plumb, dimpotrivă. Rovana are, în continuare, susținerea mea necondiționată”, a declarat Viorica Dăncilă.

Premierul și președintele PSD subliniază că o cunoaște pe Rovana Plumb de mulți ani, ”am muncit împreună, știu măsura profesionalismului Rovanei și a bunei-credințe cu care și-a făcut mereu treaba”.

”Știu că ar exercita acest mandat de comisar european în bune condiții și am certitudinea că, pentru Rovana Plumb, spre deosebire de alții, ar prima întotdeauna interesele și politicile europene care contribuie la consolidarea proiectului european, așa cum guvernul nostru acționează”, arată premierul.

În aceste condiții speranța Vioricăi Dăncilă se îndreaptă că comisia ”JURI”, al cărei răspuns de luni speră ”să fie unul pozitiv, în acord cu propunerea făcută de România și susținută de președintele Comisiei Europene”.

Pe de altă parte, Viorica Dăncilă consideră că ”tot ceea ce au făcut membrii partidelor de opoziție în ultimele zile a fost să arate întregii lumi o Românie dezbinată, scindată între interesul țării și interesele mărunte, meschine ale unor grupări”.

”Au proiectat o Românie măcinată de ură, mize și lupte și au uitat de români, așa cum fac zi de zi, de mai bine de un an”, arată Viorica Dăncilă, care subliniază însă că România ”nu e a celor care dezbină și distrug, nu e a celor care și-i sfâșie pe ai lor și calcă în picioare interesul țării pentru propriile lor ambiții”.

”Românii văd aceste lucruri și am încrederea că o vom vedea clar, cu toții, la votul din această toamnă”, transmite Viorica Dăncilă într-o recentă postare pe Facebook.

Read more: https://ro.sputnik.md/politics/20190928/27698594/Viorica-Dancila-da-un-exemplu-de-colegialitate-si-face-praf-Opozitia.html

4 răspunsuri to “PREMIERUL VIORICA DANCILA DA UN EXEMPLU DE COLEGIALITATE SI ESTE COTATA CU CELE MAI MARI MAI MARI SANSE DE A AJUNGE LA COTROCENI!PE CE MA BAZEZ CA JOHANNIS ,CAMARILA #REZIST,PROPAGANDA PRO-JOHANNIS O ATACA NUMAI PE EA SI FACE PRAF OPOZITIA!”

  1. Florin 29 septembrie 2019 la 6:44 pm #

    Poate Sputnik face spume. Va fi un singur tur.

    Apreciază

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: