Rovana Plumb aruncă planul Opoziției în aer: și-a rezolvat problemele la Bruxelles!

30 sept.

Rovana Plumb

Rovana Plumb aruncă planul Opoziției în aer: și-a rezolvat problemele la Bruxelles

Rovana Plumb le-a tăiat speranța celor din Opoziție care credeau că își vor pune un comisar agreat de Iohannis. Ea a prezentat o scrisoare Comisie JURE în care arată că și-a rezolvat conflictul de interese

BRUXELLES, 30 sept – Sputnik, Daniela Porovăț. În scrisoarea transmisă Comisiei JURI din Parlamentul European, Rovana Plumb arată că împrumutul de 800.000 de lei a fost achitat cu două apartamente deţinute de aceasta în România, astfel încât datoria care a generat îngrijorări în cadrul audierii sale în comisie nu mai există.

 

„Având în vedere acest lucru, şi pentru a debloca această situaţie, am făcut paşi pe care sunt convinsă că JURI le va considera o soluţie adecvată. Astfel, am oferit creditorului rambursării (persoană fizică) două apartamente pe care le deţin în România, care sunt deja în declaraţia financiară şi aceasta a acceptat ca o plată integrală imediată a datoriei mele. În consecinţă, datoria care a generat îngrijorările dumneavoastră nu mai există. Cât de curând posibil, până pe 23 octombrie 2019 când Parlamentul European va vota noua Comisie, soluţiile menţionare mai sus vor fi puse în aplicare”, se arată în scrisoarea transmisă de Rovana Plumb către Comisia JURI.

Astăzi comisia JURI va lua o decizie cu privire la conflictul de interese de care este acuzată Rovana Plumb în cadrul unei audieri extraordinare, iar dacă soluție prezentată de candidatul României este acceptată, ea va fi audiată în comisiile transport și mediu pe data de 2 octombrie, ca parte a procedurii de desemnare în poziția de comisar european.

Read more: https://ro.sputnik.md/International/20190930/27706794/Rovana-Plumb-arunca-planul-Opozitiei-in-aer-si-a-rezolvat-problemele-la-Bruxelles.html

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: