Inedit: Adrian Năstase și Codrin Ștefănescu dau verdictul pentru ce va urma!

11 oct.

Adrian Năstase

Inedit: Adrian Năstase și Codrin Ștefănescu dau verdictul pentru ce va urma!

”Astăzi nu PSD-ul a fost învins! România a fost! Iohannis va putea să conducă jocul politic până la alegerile prezidențiale dar și în prima parte a anului viitor”.

BUCUREȘTI, 10 OCT, Sputnik – Dragoș Dumitriu. Unul din părinții fondatori ai PSD, Adrian Năstase, și ”copilul teribil” al aceluiași partid, Codrin Ștefănescu, dau același verdict pentru ce va urma – desigur fiecare în felul și stilul său.”Sper ca moțiunea de cenzură să nu fie votată”, a scris pe blogul personal Adrian Năstase, cu puțin timp înainte de moțiune. Motivul pentru care fostul premier speră asta, este spus limpede: ”Acceptarea ei ar crea și mai mult haos, în condițiile în care, în apropierea noastră dar și peste ocean, sunt tot mai multe probleme”.

La scurt timp după oficializarea rezultatului moțiunii, Codrin Ștefănescu a scris pe pagina sa de socializare… dur, în stilul care l-a consacrat: ”Vor urma zile negre pentru România!”.

”O gașcă flămândă așteaptă să se înfrupte fără milă din tot ceea ce am construit în ultimii trei ani”, scrie Codrin, subliniind ”Vor devora tot! Se vor sfâșia între ei pentru fiecare bucățică din ceva”.

Mai mult, Codrin Ștefănescu declară deschis că nu PSD a pierdut, ci țara!

”Astăzi nu PSD-ul a fost învins! România a fost! Iar noi trebuie să ne strângem forțele și să ținem piept acestui asalt uriaș. Ca să știți ce ne așteaptă!”

Ori, din punct de vedere politic – și chiar al reinterpretării Constituției și democrației în România, Adrian Năstase avertizează ce înseamnă reușita acestei moțiuni:

”Dacă va trece moțiunea, acest lucru va fi benefic doar pentru Iohannis, care va putea să conducă jocul politic până la alegerile prezidențiale dar și în prima parte a anului viitor”.

Adică, mai cu cuvintele lui Codrin – un fel de tiranie. Adică o uzurpare a unei autorități pe carte președintele nu numai că nu o are, dar e și interzisă prin Constituție. Sau, tradus în paradigma Dragnea – Kovesi, Iohannis (va) face un abuz de putere. Dar, dacă asta vrea poporul…

Read more: https://ro.sputnik.md/politics/20191010/27825340/Inedit-Adrian-Nastase-si-Codrin-stefanescu-dau-verdictul-pentru-ce-va-urma.html

Un răspuns sa “Inedit: Adrian Năstase și Codrin Ștefănescu dau verdictul pentru ce va urma!”

  1. liberlandraceblog 28 noiembrie 2019 la 7:29 pm #

    A republicat asta pe liberlandraceblog și a comentat:

    Poporul este prost!

    Apreciază

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

<span>%d</span> blogeri au apreciat: