„Românii” din Hermannstadt între ei: Sasul sibian Iohannis și cotonogirea contracandidatului concitadin, ungurul Barna!

19 oct.

                Imagini pentru IOHANNIS,BARNA,SIBIU,POZE

                          ADIO BARNA!

Bineînțeles, Werner a știut că despre Finlanda este vorba, doar că el (motivele putem doar să le bănuim, Cioloş, Barna, guvernul, alea, alea) are acum oftică pe Franța care (poate) le suflă în pânze micuților de la USR. Şi cum e (ca orice neamț care se respectă) iute vărsătoriu de fiere, i s-a întunecat mintea şi a început să înjure Franța, la min. 4:08 în înregistrarea de mai jos, cu acelaşi aplomb de care numai pe-se-diş-tii au parte.

Nimeni nu știe de ce, poate acelaşi imbold ca al aruncării paltonului pe capotă, poate că sfătuit prost de cine știe cine, dar să dărâmi un guvern şi să nu mai știi ce să faci apoi, asta e la fel cu a-ți da singurel cu tesla în ouă. Acum se pare că realizează şi Werner că luat de val, şi-a plantat singur în cale o mină antipersonal, pe care este greu s-o mai ocolească. Şi de aici starea de nervi foarte prost mascată.

Văzând că stăpânul le-a ajuns de râsul lumii cu criza guvernamentală din care nu mai știe cum să iasă, normal că securiştii din secta Hellvig şi-au scos dosarele de prin sertare și au trecut la atac. Iar primii la rând, să fie de exemplu și pentru alții, i-au ales pe ăștia mici şi neascultători din USR care n-au înțeles mesajul lui nenea Răreșel-Orhidel, cum că dorința lui Werner trebuie să fie poruncă pentru ei.

– Băi Orbane, cum își permite ăsta de la USR să fie mai înalt decât mine, io care mi-s ăl’ mai falnic politruc din țară?

Astfel că băieților de Rise Project li s-a servit (de către alți băieți) un dosar cu nişte fapte demne doar de #CiumaRoşie. Numa’ că împricinatul nu e Dragnea, aşa cum eram obișnuiți, ci însuși imaculatul Dan Barna, tatăl lu’ #FărăPenali şi mama lu’ #FărăHoțieAjungemDeparte.

Imagini pentru IOHANNIS,BARNA,SIBIU,POZE

Şi ca tacâmul să fie complet şi pisica pe deplin înțeleasă, azi, aşa tam-nesam, s-a autosesizat şi Departamentul pentru lupta antifraudă (DLAF). Adică antifrauda cu fonduri europene ca să fie mai clar. Simpatic a fost un bambilici de la ei (unu Seidler, român get-beget şi ăsta), care auzind de DLAF, a zis că nu-i nimic şi că nu-i problemă atâta timp cât nici un procuror nu deschide un dosar penal: „Noi considerăm că nu avem nimic de ascuns. E foarte bine că se cercetează, nu e nicio problemă. Atunci când există o suspiciune, ea trebuie cercetată. Trebuie spus că nu ne aflăm în faţa unui dosar penal, este o cercetare administrativă în care nu e implicat niciun procuror. Cercetările nu au ajuns până la punctul în care să se ajungă la concluzia că acest lucru ar fi necesar.” De parcă la Antifraudă n-ar lucra procurori, ci balerine sau salvamari!

Eu aștept de la Barna (așa cum ziceau ei) să facă un pas în spate şi să meargă cu încredere să-şi dovedească nevinovăția. Să aibă încredere în justiție, ce dracu! Numa’ că, tot Seidler ăsta, a dat-o la întors: cică lozinca lor de căpătâi, cretinismul #FărăPenali, se referă doar la cei condamnați, nu şi la cei anchetați.

Şi de fapt nici nu erau ei ăia care țopăiau şi țipau în piață „DNA să vină să vă ia!” şi „Parlament penal marș la tribunal!”. Acum s-a aflat şi la USR că există pe lumea asta prezumția de nevinovăție şi vor să profite de ea. Doar au şi ei drepturi, aşa cum scrie în Constituția pe care se pişau până mai ieri.

În rest tăcere! Şi din partea cretinilor #rezist, şi din partea societății civile cu epoleți. Doar la unitățile militare din media mai auzi câte-un miau-miau pe ici pe colo. Iar piața Victoriei continuă să fie dezolant de goală. Cu toate astea, eu cred că putem zice de pe acum: Adio Borno!

                                                                                                          Dorel BĂLAȘA

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: