Grav, pentru # REZISTUL cu DOSARE PENALE,UNGURUL Dan Barna: ”Unii au făcut pușcărie pentru mai puțin, pe fraudă intră Barna ca popa”!

21 oct.

Dan Barna

Grav, Dan Barna: ”Unii au făcut pușcărie pentru mai puțin, pe fraudă intră Barna ca popa”

Probleme mari pentru Dan Barna – jurnaliștii de investigații reacționează  – și încep să apară tot mai multe postări, articole și… mesaje

BUCUREȘTI, 21 oct – Sputnik, Dragoș Dumitriu. Cazul Dan Barna suscită interesul presei de investigații, mai ales după ce politicianul ”anticorupție” a început să atace publicația RISE Project, aducând mai mult insulte și persiflări, decât argumente.

”Știți dacă domn Barna s-a întors de la manevra disperată PR marmacie om simplu la reduceri după a încasat milioane de coco pentru el, familie și prieteni prin fraude grosiere și licitații trucate pe spinarea oamenilor handicapați, pe care i-a folosit și lăsat de izbeliște?”, scrie una dintre cele mai incomode dar apreciate jurnaliste de investigații, Sorina Matei.

Scandalul Barna a fost analizat și de oameni de specialitate, care s-au ocupat cu cazuri din aceeași categorie – probleme cu fonduri europene. Sorina Matei publică un mesaj din partea unui asemenea specialist.

”Mi-a trimis un procuror Ordonanța de urgență nr. 66/2011 ( privind prevenirea, constatarea și sancționarea neregulilor apărute în obținerea și utilizarea fondurilor europene și/sau a fondurilor publice naționale aferente acestora ) pentru domn Barna”, scrie ironic Sorina Matei.

Dar, ce urmează – și pare a fi doar începutul unei investigații specifice realizatoarei B1 TV, nu e doar ironic – ci chiar foarte grav:

”Mi-a zis că e fraudă când îi dai bani soră’tii, unii au făcut pușcărie pentru mai puțin în România și pe fraudă intră Barna ca popa”, scrie Sorina Matei, încheind cu câteva urări puse ca ”Haștag”, în stilul plăcut lui Barna, pe vreme #REZIST în Piața Victoriei: # Fericire Şi Belşug De Milioane De Coco Pe Nefericirea Oamenilor CuHandicap # Fraudele LuiBarna # Fără Penali În Funcţii Publice

Sorina Matei dă și un link către OUG 66/2011 înainte de această postare.

Read more: https://ro.sputnik.md/analytics/20191021/27927023/Dan-Barna-Unii-au-fcut-pucrie-pentru-mai-puin-pe-fraud-intr-Barna-ca-popa.html

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: