Șoc la nivel înalt: Alegerile prezidențiale ar putea fi invalidate!

21 oct.

Șoc la nivel înalt: Alegerile prezidențiale ar putea fi invalidate!

Imagini pentru ZEGREAN,POZE

Alegerile prezidențiale din acest an ar putea fi invalidate, a spus fostul președinte al Curții Constituționale Augustin Zegrean. Motivul ar fi semnăturile false de pe listele de suținători ai candidaților

BUCUREŞTI, 21 oct – Sputnik, Marius Holdean. Augustin Zegrean, fostul preşedintele al Curţii Constituţionale, a făcut la B1 Tv un anunț șocant:  alegerile prezidenţiale care au loc în scurt timp ar putea fi invalidate de CCR din cauza semnăturilor de pe listele tuturor candidaţilor despre care există suspiciunea că ar putea fi false.

„O să aveţi o surpriză mare cu alegerile acestea. Am mai spus când s-a vorbit despre falsurile cu semnăturile de susţinere. Va fi foarte greu să valideze CCR aceste alegeri, pentru că toate sunt suspectate de fals”, a anunțat Zegrean.

El a făcut un fel de profeție:

”Vreau să atrag atenţia să nu se mire lumea dacă va auzi lucruri ciudate la sfârşit. S-a trecut cu vederea peste povestea cu semnăturile. Şi acolo mai este o hibă mare: s-a încălcat regula europeană a datelor cu caracter personal”.

Zegrean spune din experiența sa de președinte al Curții Constituționale că instituția pe care a condus-o nu se va da înapoi de la nimic pentru a respecta legea:

”Deviza la CCR este ”fiat iustitia, et pereat mundus” (să se facă dreptate, de ar fi să piară lumea). Să nu spuneţi că nu v-am spus”, a declarat Zegrean aseară, iar anunțul său sună ca un adevărat semnal de alarmă.

Read more: https://ro.sputnik.md/politics/20191021/27927077/soc-la-nivel-inalt-alegerile-prezidentiale-ar-putea-fi-invalidate.html

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: