CINE -I OPRESTE NEBUNIA?

25 oct.

Că este lipsit de scupule, că nu dă doi bani pe Constituție, că este oficial hoț de case din patrimoniul public, că … o știe tot românul! Iohannis este exponentul, modelul și lumina Partidului Național Liberal ajuns să sufere de urticaria băsiștilor sub acoperire. Accidentul moral ajuns în fruntea României nu se mai ferește să clameze încălcarea Constituției, lege care îl obligă să stea departe de viața politică parlamentară, pentru că are rolul de mediator.

„De data aceasta, nu vă mai las de capul vostru!”, declară halucinant hoțul de case Iohannis, vorbind despre PNL-ul ajuns cea mai grețoasă și insalubră scenă pe care își dau concursul isterici și bolnavi de sine. Cu alte cuvinte, președintele țării este doar președintele liberalilor și simpatizanților.

Acest normal închipuit tăieşte exclusiv pentru a distruge. După ce a distrus viaţa mai multor familii din Sibiu, furându-le casele, după ce a continuat distrugrea destinelor intrate nevinovate în malaxorul DNA, după ce a distrus ideea de parlamentarism și guvernare, Iohannis își duce campania electorală prezidențială împărțind țara între ai lui și restul!

Pentru el, „miza alegerilor prezidenţiale este foarte mare – prezenţa la vot în număr mare este esenţială pentru a avea, pentru prima dată în ultimii 30 de ani, o Românie fără PSD”, pentru că numai aşa vom avea „o Românie normală şi corectă” (foto)

În fața acestui val de ură promovat de la cel mai înalt nivel, rămâne o singură întrebare: în afara celor care îi ling tălpile, Iohannis este capabil să mai suporte şi altă categorie de oameni?

https://i1.wp.com/dantomozei.ro/wp-content/uploads/2019/10/MOSTENITORUL.jpg

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: