Daniel Zamfir, despărțire în direct! ”E irevocabil, e cea mai mare dezamăgire a mea!…”

25 oct.

Daniel-Cătălin Zamfir

Daniel Zamfir, despărțire în direct! ”E irevocabil, e cea mai mare dezamăgire a mea!…”

”Am fost lăsat baltă – e cea mai mare dezamăgire a mea, mă despart irevocabil de omul în care am avut cea mai mare încredere”

BUCUREȘTI, 24 oct – Sputnik, Dragoș Dumitriu. ”Din seara asta îmi dau demisia din ALDE”, a declarat senatorul Daniel Zamfir. ”Plec cu mare amărăciune din acest partid și mă despart irevocabil de omul în care am avut cea mai mare încredere: Călin Popescu Tăriceanu”.

”Cea mai mare dezamăgire a mea, ca om politic în care am crezut, este Călin Popescu Tăriceanu!”, a declarat Daniel Zamfir, în direct, la emisiunea ”Punctul de întâlnire”.

Politician implicat în lupta cu cele mai puternice structuri – băncile – Daniel Zamfir acuză ALDE și pe Călin Popescu Tăriceanu: ”Am fost lăsat baltă”.

”Lucrul care mă doare cel mai tare este că ALDE, care a stat trei ani la guvernare și s-a bătut pentru legea salarizării, legea pensiilor și alte lucruri bune făcute de această guvernare, le anulează acum, votând guvernul Orban”, a spus Zamfir.

Ironic, Daniel Zamfir observă că singurul lucru pe care l-a criticat Tăriceanu a fost că ”sunt prea puține femei în Guvern”.

”Nu e scandalizat domnul Tăriceanu că se secretizează arhiva SIPA?”, întreabă revoltat Zamfir. ”Practic, iarăși mijlocul de șantaj asupra judecătorilor. Nu-l deranjează că discutăm, în programul de guvernare, despre cum să construim mai multe pușcării? E detaliat asta! Nu e un lucru care să deranjeze?”

Senatorul încheie retoric acest capitol din viața politică: ”Tot ce am făcut bun în guvernarea PSD-ALDE dăm la gunoi? Anulează colegii mei din ALDE tot ce s-a făcut bun în guvernarea PSD?”.

Read more: https://ro.sputnik.md/politics/20191024/27978963/Daniel-Zamfir-desprire-n-direct-E-irevocabil-e-cea-mai-mare-dezamgire-a-mea.html

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: