CUM DECUPLEZI TARA DE LA NORMALITATEA UNUI ANORMAL?

30 oct.

Până pe 24 noiembrie (primul tur al alegerilor prezidențiale – pentru discriminații electoral din interiorul granițelor) este vreme să explicăm celor care se încăpățânează să refuze realitatea!
Să explicăm că sub zâmbet și mesaje Iohannis ascunde o ură nedisimulată pentru români, chiar și pentru cei care și-au pierdut demnitatea și se fac preș.

Până pe 24 noiembrie, este vreme să căutăm fie și un singur proiect propus și dus până la capăt de Iohannis, dincolo de furia oarbă cu care a căutat să dărâme guvernările și liderii PSD.

Până pe 24 noiembrie, cei care s-au lăsat păcăliți în 2014, trebuie să aibă curaj și să recunoască eroarea în care au fost târâți în urma manipulărilor. Și nu pentru că trădătorul Ponta ar fi un personaj mai onorabil!

Pe 24 noiembrie, măcar românii care nu și-au pierdut credința ortodoxă, memoria istoriei și demnitatea națională, trebuie să respingă definitiv varianta unui alogen la cârma României. Un alogen pentru care fiecare zi de mandat 2004-2019 a însemnat confort personal și vânzare de țară!

Pe 24 noiembrie trebuie să ne trezim și să votăm un român dispus să se sacrifice pentru România, nu pentru sine şi pentru străinii de care este dependent!

NORMALUL ÎNCHIPUIT!

Pe 24 noiembrie trebuie să arătăm că România normală este fără trădători în fruntea ţării! România normală este fără promotorii urii în fruntea ţării! România normală este fără mizerabili capabili să se urce pe cadavre pentru a ajunge în fruntea ţării!

Pe 24 noiembrie, fii deştept române!

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: