Ministru liberal: „Subvenția la energie pentru populație trebuie să înceteze”!

6 nov.

Ascunse printre filele programului de guvernare, cât mai departe de ochii bănuitori ai cetățenilor, măsurile liberalilor sub o bombă cu ceas pentru buzunarele noastre. Ghinionul lor a stat în audierile din comisiile parlamentare, acolo unde unii dintre colegii lor n-au acceptat să fie marionete și și-au luat în serios rolul. Au pus întrebări, au forțat răspunsuri, s-au cerut lămuriri pe chestiuni …delicate, ca să nu le spunem chiar spinoase. Noroc cu ei, că așa mai aflăm și noi ce urmăresc, de fapt, specialiștii ludovicului Orban. Bunăstarea multinaționalelor (aici, PNL se bate pe statutul de avocat al corporațiilor cu USR) pe spinarea românilor!

popescu energie Ministru liberal: „Subvenția la energie pentru populație trebuie să înceteze”De fapt, de ce le zic eu specialiști? Ăștia-s mai degrabă balauri! Hai, poate că nu toți, dar o parte dintre ei în mod cert sunt sperietori pentru buzunarele noastre. E cazul unui candidat la funcția de ministru al Economiei. Audiat în comisia parlamentară, Popescul Guvernului Orban s-a comportat ca un adevărat ambasador al …coloșilor din energie! „Vom promova o politică energetică orientată către eficiența energetică (…) În prezent, România risipește foarte multe resurse, dar nu eficient. Subvenţionarea tuturor consumatorilor casnici de energie trebuie să înceteze!”. Pe bune?! Dar de ce nu trebuie să înceteze subvenționarea marilor consumatori industriali? De ce să nu plătească mai mult, și mai mult, mai mult decât mai mult (că au de unde!) firmele care fac legea și stabilesc prețul energiei? De conturile lor de ce nu vă atingeți, liberalilor? Tot de la amărâții de cetățeni vreți bani?! O să ne luați și pielea de pe noi în lunile ce urmează!

Și mai grav este că trimisul lui Orban, un fost șef de Peco, înglodat în datorii la bănci și cu scadența bătându-i la ușă, a primit aviz favorabil de la colegi! Zdrobitor votul în comisie, peste 30 de parlamentari au aplaudat frenetic în timp ce viitorul ministrul abia mai apuca să bălmăjească despre închiderea minelor („Vom încerca să găsim soluții pentru a nu închide minele de cărbune!” și aprogarea OUG 114.

Evident, cum să nu atacăm și aici! Păi, 114-le le stă în gât multinaționalelor! Se putea să nu defileze liberalii cu promisiunea că vor desființa OUG 114?! E cadoul ludovicului pentru sprijinul corporatist primit. „Sunt angajat în mediul privat de când nu am candidat. Lucrez la a treia companie privată”, se laudă premierul desemnat, ca și cum neprihăniții României provin exclusiv din mediul privat.

https://www.national.ro/

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

<span>%d</span> blogeri au apreciat: