Dinescu îi NIMICEȘTE pe Iohannis și Rareș Bogdan!

7 nov.

Scriitorul Mircea Dinescu publică un articol acid în catavencii.ro la adresa lui Klaus Iohannis și Rareș Bogda, două personaje de un ridicol inimaginabil.

Dinescu notează că după ce ani de zile și-a înmuiat batistuţa de la piept într-o esență de patchouli extrasă din brînza neaoșă de burduf, naţionalistul de operetă Rareș Bogdan și-a imaginat că țara noastră ar putea fi condusă de cel mai ciudat personaj al basmului românesc: Jumătate-de-om-călare-pe-jumătate-de-iepure-șchiop. Adică de Klaus Iohannis călare pe Ludovic Orban.

”Nu știu cum a măsurat cantitatea de om din sasul Iohannis, nici cantitatea de iepure șchiop din jumătatea de ungur a lui Orban, dar abuzul de românism verde tras pe nas în boiangeria Realității TV pare să-i fi căzut greu la lingurică, de-a ajuns să se dreagă la Bruxelles cu o ciorbiță de potroace austro-ungară în urma căreia a pus la cale o parodie de Unio Trium Nationum.

Un prieten din secuime m-a sunat acum trei luni disperat să-mi spună că singurul leac împotriva combinației sinistre dintre un neamț care s-a hrănit cu cadavrul intrat în putrefacție al lui Liviu Dragnea, o jumătate de ungur care nu-și găsește cealaltă jumătate și un naționalist român reşapat ar fi candidatura mea la președinția României, propusă chiar de UDMR: „Gîndește-te, frate, ce frumos ar suna ca, după ce românii au ales la Cotroceni un sas îmbufnat, ungurii să aleagă un român care le descrețește frunțile cu politica și delicateţurile sale”.

Kelemen Hunor, speriat de o asemenea trǎsnaie, a refuzat să intre în istorie, preferînd să rămînă doar în literatură. Din bolboroseala sa am înțeles că pastorul Tökés nu mă mai iubește ca în tinerețile noastre revoluționare și că, fără ștampila funcționarului lui Dumnezeu, o să rămîn în continuare un pîrlit de pamfletar.

Drept care, spre a-i face o bucurie lui Rareș Bogdan, declar astăzi că din pricina ungurilor n-am reușit eu să devin președintele României”, a scris Mircea Dinescu.

http://sokant.com

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: