A început conflictul dintre USR și PNL: Acuzații de încălcare a promisiunilor!

8 nov.

Uniunea Salvați România - USR

A început conflictul dintre USR și PNL: Acuzații de încălcare a promisiunilor

PNL poate să se teamă deja mai mult de USR-PLUS decât de PSD, pentru că atacurile vin de lângă casă. Deja, USR a început să arate că PNL guvernează de capul lui, fără să țină cont de promisiunile făcute pentru a obține voturile din Parlament

BUCUREȘTI, 7 nov – Sputnik, Marius Holdean. Deputatul și vicepreședintele USR Iulian Bulai a deschis sezonul la vânătoarea de PNL, acuzând încălcarea de către liberali a promisiunilor făcute aliaților care l-au ajutat să ajungă la guvernare.

”Adina Vălean a fost numită și acceptată Comisar European fără consultarea Parlamentului României. O bulină neagră pentru PNL. Așteptam de dimineață să fim convocați deja pentru a fi consultați pe această propunere”, scrie Iulian Bulai pe pagina sa de Facebook.

El arată că nu a primit nicio convocare a Comisiei de Afaceri Europene (CAE), unde este membru, din partea Birourilor Permanente Reunite, pentru audierea propunerii de comisar din partea României, așa cum se angajase negru pe alb PNL și atrage atenția că aceasta este, deja, ”prima încălcare a acordului dintre USR si PNL”.

”Luna de miere nici nu începuse, și iată prima palmă. Și asta era poate cea mai soft solicitare din acord. Ați început cu stângul, dragi colegi!”, își încheie Bulai mesajul pe un ton prevestitor de furtună.

Iar dacă USR asmute curentul Rezist împotriva PNL, declanșând opoziția totală, după cum le este obiceiul, pentru că au nevoie de un inamic pentru viitoarele campanii, liberalii vor ieși șifonați și vor lua locul PSD în a deveni ținta urii publice.

Read more: https://ro.sputnik.md/politics/20191107/28119444/A-nceput-conflictul-dintre-USR-i-PNL-Acuzaii-de-nclcare-a-promisiunilor.html

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: