Despre ce au discutat Orban și Iohannis la Cotroceni!

8 nov.

Klaus Iohannis şi Ludovic Orban. Guvernului României

Despre ce au discutat Orban și Iohannis la Cotroceni

Premierul Ludovic Orban a arătat că la întâlnirea de astăzi de la Cotroceni, la care a participat împreună cu Florin Cîțu, s-a discutat despre finanțele publice și despre susținerea în Parlamentul European a Adinei Vălean, candidatul de comisar european.

BUCUREȘTI, 7 nov – Sputnik, Marius Holdean. Cu siguranță, discuțiile cu Iohannis nu s-au redus la temele publice anunțate de Orban dar acesta s-a folosit de prilej ca să arate că ”președintele este un președinte implicat”, ca răspuns la acuzele care i se aduc lui Iohannis că a fost absent în cei cinci ani de mandat.

”Președintele României este un președinte implicat, care este interesat de toate problemele publice și evident că am discutat de chestiuni de interes public, adică situația finanțelor publice și, de asemenea, de procedura de audiere și de susținerea în PE a candidatului de comisar european”, a declarat Ludovic Orban.

Premierul Ludovic Orban și ministrul de Finanțe Florin Cîțu au fost chemați astăzi de președinte la Cotroceni, ceea ce confirmă încă o dată ca Executivul este condus de Iohannis.

Premierul Ludovic Orban a declarat tot astăzi într-o conferință de presă că se va face o evaluare a necesităților, la rectificare, întrucât banii nu sunt suficienți pentru a încheia anul în domeniul sanitar.

Ludovic Orban a mai declarat că decizia de a trimite propunerile pentru funcția de comisar european a fost luată „sub imperiul urgenței”, România fiind printre ultimele țări fără un comisar european.

Read more: https://ro.sputnik.md/politics/20191107/28121519/Despre-ce-au-discutat-Orban-i-Iohannis-la-Cotroceni.html

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: