Bei nu pot să înțeleg cum dracu tu ca român idiot și prost votezi un străin președintele țării tale, după ce este dovedit vânzător de copii români către străini și infractor de instanțele judecătorești din țara ta!!

12 nov.

Sunteți de Obregia(Spitalul 9). Faptele voastre dovedesc acest lucru, nu eu sau alții.
O masă de oameni care votează străin în funcția de președinte, străini în funcția de Premier, străin în funcția de șef de serviciu secret, străin în funcția de șef DNA așa cum a fost și este în România, nu este o națiune/ popor ci o gloată necontrolată și cu probleme la mansardă. Mi-e scârbă de voi.
M-am născut din păcate într-o nație unde majoritatea sunt idioți, proști și trădători de țară și neam, cu probleme de comportament. Nu mai aveți rațiune, logică, caracter și comportament de oameni normali la cap.
Nu o spun la supărare, asta este imaginea de ansamblu al acestui ,,popor,,. Pentru voi minciuna este adevăr, adevărul este minciună și manipularea este informația corectă. Doamne ferește-mă și păjește-mă pe mine și familia mea de aceste specimene și enormități care se autodistrug singure.
Nu vă ocupă și vă atacă nimeni băi idioților(rușii), vă distrugeți singuri neforțați de cineva ca popor și vă vindeți singuri țara, cum au făcut-o mai de mult cu propria lor țară evreii. Nu învățați nimic din istoria Omenirii. În ce democrație din Lume un președinte de țară democratică atacă un partid politic și spune că vrea să-l distrugă și să rămână el și neamul lui la putere pe vecie???? Popor de 💩.

Dorobantu Gabriel Eduard

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: