DEMOCRATIE?

12 nov.

  DEMOCRAȚIA NU ARE NICI O LEGĂTURĂ CU BINELE POPORULUI, adică nu poate asigura niciodată binele poporului, dimpotrivă, rezultatul concludent […]

 

DEMOCRAȚIA NU ARE NICI O LEGĂTURĂ CU BINELE POPORULUI, adică nu poate asigura niciodată binele poporului, dimpotrivă, rezultatul concludent s-a obținut azi 10 noiembrie 2019, dar nici dictatura sau tirania ca forma sângeroasă a dictaturii. Atunci ce?

Rezultat preliminar la ora 21:00: Iohannis 39%, Dăncilă 22%, Barna 16%, Diaconu 7%

Hai să fim realiști să recunoaștem habar nu avem cum a ajuns să funcționeze sistemul politic electoral în România și suntem continuu surprinși de 30 de ani că nimic nu iese în favoarea românilor, suntem continuu menţinuţi într-o stare de speranță care niciodată nu se îndeplinește. Între timp am tot ieşit în stradă şi am votat după care am pierdut tot. Păi asta am vrut noi?

Cum să ne luptăm într-un sistem dacă nu cunoaștem cum funcționează de fapt? Clar nu funcţionează cum ni se spune la televizor, radio sau în filme.

În final va ieşi Iohannis președinte. Ce pricepem? Păi pricepem că nu trebuie să faci nimic pentru români, dimpotrivă, trebuie să vinzi copii români, să furi imobile cu acte false, să nu plăteşti încasările primite ilegal, să comiţi abuz în serviciu fără limite, să comiţi fapte grosolane de conflict de interese, să jefuieşti prin fals şi uz de fals zeci de miliarde de euro din averea imobiliară a Statului Român, pe care îl conduci, chipurile, în favoarea unei organizații criminale pe care tot tu o conduci, să dai gratis averea și resursele poporului român la străini, şi peste toate să faci tot ce se poate mai rău iar ca efect, prin tehnicile ascunse ale sistemului electoral, vei fi ales democratic președintele românilor pentru a putea face rău încă 5 ani.

Constatăm că rezultatul votului nu are deci nici o legătură cu rezultatele obținute de un om într-o funcție de stat, cu faptele sale, cu buna sau reaua sa credință ba mai mult, cu cât rezultatele sunt mai distructive pentru români, funcţia este mai sigură pentru distrugător, deci rezultatul votului are legătură cu cu totul altceva. Cu ce? Păi poate cu chestia aia care cică nu ar exista, cu conspirația care obţine ce vrea ea împotriva constituțiilor, legilor, declaraţiilor, porpagandei prin mass media şi a realității.

Să mai vină ăia cu ieșitul în stradă să ne învețe cum să schimbăm sistemul cu zbierete în faţa unor clădiri goale duminica.

La sfârșitul acestei zile 10 noiembrie 2019 vom afla câți alegători, chipurile, ar fi votat. Din acest număr scădem 3 milioane de alegători fictivi în baza de date a STS, mai scădem o cifră estimata de alegători organizaţi etnic adică unguri, țigani și „alogeni”  ce și-au obținut cetățenia până în prezent (știm noi cine circa un milion) precum o estimare a turiștilor electorali și ce rămâne este, cu destul de mare precizie, numărul de români care pot fi păcăliți să susțină acest sistem în ciuda tuturor dovezilor strivitoare, evidente, orbitoare, copleșitoare din ultimii 30 de ani că votul nu are nici un efect în societate. Vom constata că nu sunt foarte mulţi, Slavă Domnului!

Acești români intoxicați de televiziuni, radio și filme nu văd că cei care au introdus sistemul electoral sunt tot cei care au jefuit munca românilor din ultima sută de ani, că cei care administrează acest sistem așa zis democratic sunt tot cei care au adus străini în țară ca să distrugă sistemul anterior și care au în împiedicat Poporul Român să beneficieze de bunăstarea creată în sistemul anterior lui 1989  iar pentru a nu fi deconspirați, au asasinat pe toți cei care i-ar fi putut da în vileag începând cu Nicolae Ceaușescu.

Acești români nu văd faptul că cei ce ocupă funcții în stat sunt nepoții celor care ne-au distrus țara după război dar care au fost îndepărtați în anii 60 de cei pe care ulterior i-au asasinat la 1989 şi după, o nouă generație de criminali din aceeaşi grupare internaționala de crimă organizată care ne-au ucis în trecut şi care s-au întors să ne distrugă în 1989.

Și iată că există oameni care speră că prin conştientizarea acestor votanți români, grav confuzați, să primească de la ei soluția pentru viitor. Păi ei au dovedit că nu sunt conştienţi pe ce lume se află, încă și încă, cu fiecare sesiune de alegeri.

Vom analiza cifrele la sfârșitul zilei din care am putea trage niște concluzii interesante dar în ce privește distribuția pe candidați nu vom putea trage nici o concluzie întrucât cu siguranță vor fi atribuite voturi pentru a induce în eroare pe analiștii care caută în această masă de români o bază pentru încurajare dar și pentru descurajare.

Logica impune că, dacă chiar vrem binele poporului, trebuie să facem orice altceva și că nimic nu se poate realiza pe calea democrației.

Poate ne gândim la ce spunea Petre Țuțea: calea DEMOFILIEI, adică dragostea de popor (dragoste pentru oameni), care are alte mijloace de manifestare decât alegerile şi sistemul statal anticreștin și antiromânesc. Scrie ceva despre alegeri, democrație, parlamente, moțiuni de cenzură etc prin Scriptură? Eu nu am găsit nimic. Acolo scrie despre dragoste, libertate, echitate, dreptate, iertare, fermitate pentru apărarea lucrului bun, luptă necruțătoare cu păcatul, cu răul cu deviațiile de firesc și altele ca acestea. Românii s-au ocupat cu astea mai serios ca alții motiv, probabil, pentru care suntem în stare mai bună ca alte popoare genetic, cultural, psihic şi biologic și am putut să apărăm Europa de invaziile din est şi sud în ultimii 2,000 de ani. Poate cu astea să ne ocupăm la fel de serios în continuare.

Cu Dumnezeu înainte!

                                                                                                          Adrian GRIGORIU

http://www.justitiarul.ro/

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: