FELICITARI REDACTIEI COTIDIANUL.Întrebări de la români pentru Klaus Iohannis şi Viorica Dăncilă!

14 nov.

Intens refuzata dezbatere televizată care ar trebui să aibă loc între candidații la turul 2 al prezidențialelor aproape că a unit România. Toată lumea pare că/și dorește să vadă confruntarea dintre Klaus Iohannis și Viorica Dăncilă. Ieșirea de aseară a președintelui în fața presei, la sediul PNL, nu a fost nici măcar frecție la picior de lemn. Degeaba a încercat el să explice ce și cum. Cu casca în ureche. Pe alocuri mai mult a complicat. Și nici nu a eliminat dorința românilor de a-i pune întrebări. Pe adresa redactia@cotidianul.ro, oamenii au trimis întrebări pe care le publicăm mai jos, întrebări care s-ar putea constitui lejer într- o bază a desfăşurătorului unei posibile dezbateri dintre cei doi. În cazul în care Klaus Iohannis va refuza să participe la aceste întîlniri, vom traduce întrebările în limba germană şi le vom expedia la cabinetul Angelei Merkel şi la publicaţia Der Spiegel, cea care a arătat mai mult interes pentru comportamentul lui Klaus Iohannis.

Miticuta Ciobanu

1-D-le Johanis, va rog sa-mi spuneti ce a-ti facut concret pentru mine cetateanul M. Ciobanu ? Nu doresc bla, bla -uri cu Romania , externe , UE , si alte gogorite ;

2- D-le Johanis , care este limita dvs. pana la care mergeti, jignind peste 8(opt) milioane de ROMANI, membri PSD ,familiile acestora ,copii si nepoti lor ?

3- D-le Johanis, v-ati autointitulat „sef al statului”, asa cum facea ceteteanul Basescu, vreti sa-mi aratati si mie unde scrie in Constitutie asta ? S-au il apreciati foarte mult pe Ceausescu si Antonescu maresalul ?

1- D-na Dancila, considerati ca d-na Firea era mai slaba din punct de vedere al candidaturii fata de d-nia voastra ?

2- D-na Dancila, PSD are oameni cinstiti si onesti, cu uscatutrile de rigoare , ca in toate partidele , credeti ca un candidat precum Liviu Plesoianu ar fi fost mai de isprava decat dvs. ?

3- D-na Dancila , cand Liviu Dragnea ducea PSD-ul spre peire , cu toate greselile catastrofale, crezandu-se MAFALDA ,unde erati ?

Multumesc COTIDIANUL pentru posibilitatea acordata noua ,celor pentru care politicienii nu dau nici o ceapa degerata. Bravo !

Buretea Anca

As dori sa il intreb pe dl presedinte :

1 in ce tratat/teza de doctorat/articol de presa/lucrare stiintifica/orice a citit dumnealui (vedeti bine, il respect, nu zic dansul) ca unul dintre dezideratele principale ale unui proces democratic (fie el si unul original) este indemnul la distrugerea/anihilarea/disparitia unei formatiuni politice si implicit, punerea la stalpul rusinii a tuturor simpatizantilor respectivei formatiuni ? Acum 30 de ani …Corneliu Coposu si Ion Ratiu ne-au transmis altceva si parca era vorba….cam despre aceeasi formatiune politica. Astazi….pare ca ar trebui sa purtam in buzunar pietre/cuvinte grele/jigniri ca sa dam in oricine …ne indica ……acest „monument” de corectitudine si moralitate, ca sa facem tara mai ….curata si mai normala.

Intrucat as dori sa am timpul necesar sa parcurg intregul material bibliografic pe care il va indica dl presedinte , ii cer ca, in masura timpului disponibil, sa raspunda cat mai curand posibil (nu zic de indata, ca sa nu-l stresez) acestei intrebari si acestei solicitari.

Va multumesc pentru oportunitatea creata de a ne adresa „marelui conducator” si raman cititoare Dvs fidela,

Anca Buretea (niciodata votant FSN/PSDR/PSD sau cum s-a mai numit)

Fenoghen Ilie

Pt D na Viorica Dancila

1. Cum credeti ca ar trebui abordata problena intrarii in Spatiul Shenghen  de Presedintele tarii in forurile U E pentru a deveni realitate  si pentru Romania?

Pt D nul Klaus Johanis

1.Care a fost rolul jucat  de D stra in retrocedarile fostelor proprietăți  ale GEG catre  FDGR?

FENOGHEN ILIE

Pana Adi

Vă rog răspundeți cu „sunt de acord” sau „nu sunt de acord” la afirmațiile de mai jos:

1. Corupția monstruoasă din interiorul sistemului judiciar a făcut posibilă corupția monstruoasă din celelalte zone ale societății românești.

2. Pentru a eradica societatea românească de corupție trebuie mai întâi eradicată corupția din sistemul judiciar.

3. Pedepsele pentru fapte de corupție săvârșite de persoane din cadrul sistemului judiciar trebuie pedepsite mult mai aspru decât dacă au fost săvârșite de alte categorii de persoane.

4. În ultimii 30 de ani, lupta pentru putere în România a avut ca scop principal preluarea controlului asupra sistemului judiciar.

5. Cei mai vehemenți apărători ai „independenței justiției” vin tocmai din zona celor care au deja controlul asupra sistemului judiciar.

6. Viitorul președinte al României trebuie să inițieze și să susțină în regim de urgență o lege de tip „fără securiști în justiție”.

7. Viitorul președinte al României trebuie să inițieze și să susțină în regim de urgență o lege de interzicere a „traseismului politic” – ai ieșit (sau ai fost exclus) din partidul care te-a adus în parlament atunci ieși din parlament.

8. În România trebuie înființat imediat un serviciu secret pentru investigarea infracțiunilor comise de serviciile secrete.

Mulțumesc.

Danandreiadis

Ce ați făcut în ultimii zece ani pentru bunăstarea romanilor și a dvs.

Dan Olaru

Buna seara,

Se pare ca kwi, nu doreste dezbatere/confruntare electorala. Eu stiu de ce. Nu poate sa vorbeasca. El stie un cuvant si un acronim: jos si psd.

Voi vota cu dna Dancila, nu pentru ca m-a convins, nu pentru ca sunt pesedist, ci pentru ca doresc sa stiu ca la Cotroceni lucreaza cineva. Am votat cu dl. Paleologu, singurul care mi-a raspuns la mesajele pe care i le-am trimis si in care ii sugerasem cateva idei pentru domeniul aparare si securitate nationala.

Cu sinceritate,

Iordache Olaru, general maior in retragere.

NB Nu voi fi dezamagit daca intrebarile mele nu sunt de interes pentru lista care se va pregati, dar am dorit sa stiti ca apreciez initiativa.

Pentru dl. Klaus Iohannis

I-am trimis o scrisoare in care i-am detaliat argumentele necesare pentru a se decide in CSAT inceperea Analizei Strategice a Apararii (ASA). Mi-a raspuns un consilier, mintindu-ma ca s-a facut. Precizez ca documentul ASA ar trebui sa fie public. El nu exista. In plus, stiu exact ca nu s-a facut.

Intrebari:

1. Care sunt concluziile principale rezultate in urma efectuarii Analizei Strategice a Apararii, si cate din acestea au fost puse in practica?

2. Care sunt motivele pentru care 17 generali au parasit MApN in vara lui 2017, ajungandu-se astazi in situatia in care multe structuri au comandanti imputerniciti cu grade inferioare functiilor?

http://www.contributors.ro/editorial/intre-%e2%80%9e%e2%80%a6lucrul-bine-facut%e2%80%9d-%c8%99i-%e2%80%9e%e2%80%a6romania-normala%e2%80%9d-nu-exista-fapte-ghinion/

3. De ce nu a luat masuri pentru pregatirea succesorului gl. Ciuca, in functia de sef al apararii? Astazi Statul Major al Apararii este condus de un loctiitor. In nicio armata occidentala aceasta situatie de provizorat nu se intampla.

Pentru doamna Dancila

Intrebari:

1. Care este executia bugetara la aparare pentru anii 2017 si 2018?

2. Cunoaste daca s-a facut vreodata Analiza Strategica a Apararii in MApN, in ultimii 25 de ani?

Trei răspunsuri, o scrisoare pierdută şi un proiect amânat: Analiză Strategică a Apărării | Contributors

Trei răspunsuri, o scrisoare pierdută şi un proiect amânat: Analiză Stra…

Preda Puiu

Pentru Klaus Johannes :

1. Cate persoane (mai putin politicieni !) ati primit in audienta in cei 5 ani de mandat de presedinte ?

2. Cate persoane ati gratiat in aceasta perioada ?

3. Ce suma de bani ati utilizat , impreuna cu personalul SPP, pentru deplasarile d-voastra saptamanale la Sibiu ?

4. Cate contracte economice, culturale, sportive … s-au semnat de Romania cu tarile pe care l-ati vizitat ?

5. Enumerati realizarile d-voastra in calitate de presedinte .

Pentru Viorica Dancila :

1. Care sunt calitatile care va indreptatesc sa deveniti presedinte ?

2. Care sunt motivele pentru care v-ati descotorosit de Liviu Dragnea dupa ce acesta a fost condamnat ?

Cirstea Tudor

Buna ziua,

Intrebarile mele pentru Iohannis:

– Care a fost cel mai bun timp scos Bucuresti-Sibiu cu coloana oficiala? Crede ca in urmatorul mandat o sa isi bata recordul? Pe autostrada?

– Acum ca tara este condusa in intregime de ne-corupti care va fi data de intrare a Romaniei in Schengen?

– Ce inseamna in acceptiunea lui cuvantul „echidistant”, scris in Constitutie?

– Ce inseamna cuvantul „mediator” NU MEDITATOR! Ala il stie bine

– Intrarea in posesia unor proprietati imobiliare prin acte false este sau nu infractiune?

– Cati km de autostrada o sa faca guvernul lui in fiecare an

– Cu cat o sa ne creasca salariile (privat si stat) si pensiile sub guvernarea PNL? nota: psd-ul cel rau a avut asta in programul de guvernare, si s-a tinut de promisiune

– Cat la suta din companiile romanesti mega profitabile or sa fie vandute la fondurile vultur din SUA si UE? Ce o sa faca cu banii primiti pe ele? O sa anuleze taxa pe lacomie platita de banci?

– Care este nivelul de taxare comunicat de partenerii nostrii occidentali a fii implementat de noua guvernare pentru extragerea gazului din Marea Neagra?

– De ce ii e frica de o dezbatere electorala cu o femeie pe care o face din culcare in sculare proasta si analfabeta? Nu ar trebui sa aiba nici o problema sa o dovedeasca…parerea mea

– Ce a facut pentru aducerea investitiilor straine in Romania (mai ales germane)? A vorbit cu Merkel despre Volkswagen?

– De ce nu a platit un singur leu ca taxe pentru veniturile din chirii? Daca el nu a platit un leu, de ce le cere romanilor sa fie corecti?

– De ce nu a facut un „alt fel de politica” asa cum a promis la preluarea mandatului acum 5 ani? Bine, intrebarea asta e retorica…

– Care este cea mai mare realizare din punct de vedere al politicii externe (condusa de el) in cei 5 ani de mandat?

– Sa numeasca un singur lucru constructiv pe care l-a facut in 5 ani de mandat ca presedinte

– De ce vorbeste asa de rar?? :))

– Pe cine urmeaza sa mai bage la puscarie de la PSD?

– Cat vor primii marire de buget serviciile speciale in noul buget pe 2020

– Ce tableta functioneaza mai bine la furtul votului? cele pe baza de Android sau IoS?

– Dupa ce o sa distruga PSD si toti votantii PSD-isti care va fii planul pentru tara si populatia ramasa?

– Care este metoda preferata de transmitere a ordinelor de catre Merkel, Macron, americani? Trimit mailuri? Suna? Va cheama la ordine?

– Care este melodia preferata a lui Ludovic?

– De ce este primul presedinte care nu a respectat deciziile Curtii Constitutionale (numirea ministrilor)?

Ma opresc aici, as mai avea dar am obosit.

Pentru Dancila:

– Cand o sa ii dea afara in sfarsit pe toti securisti acoperiti din partid

– Cand o sa inceapa sa ii plateasca inapoi cu aceeasi moneda pe Iohannis si #rezist?

– Cand or sa se uneasca cu Pro Romania, fara Ponta?

– O sa o mai voteze PSD pe doamna Ursula von den Leyenr sefa la comisia europeana dupa ce a refuzat fara justificare 3 propuneri de comisar?

– Cand facem si noi in Europa cu adevarat scandal cand nu ni se respecta drepturile? Un veto ceva? Sau stam cuminti in continuare?

– Data viitoare cand populatia va da voturile a nu stiu cata oara rezolvati cu statul paralel? Sau mergeti iar cu jumatati de masura?

– Cand va faceti echipa profesionista de comunicare publica?

Marian Burlacu

Intrebarea pentru Claus Johannis : De ce in 1990 nu ati parasit Romania ca ceilalti sasi sa veniti la Vaterland unde va asteptau toate conditiile : scoala (limba pe care o vorbiti nu este Germana ) , cazare ,drept la munca dupa studii toate acestea impreuna cu sotia nu mai pomenesc aici de mama sau tata ? Cine v-a sfatuit ?

Intrebarea pentru Viorica Dancila : De ce cand l-au arestat pe Liviu Dragnea v-ati dezis de el si de alte multe lucruri (intamplari ) Asa ganditi cu adevarat ? Eu cred ca da .

Udrea Domnel

Presedentia sa faca cunoscut publicului  CAT  s-a cheltuit cu Johanis de la instalare  pana in prezent ( am in vedere : amenajarile din primaverii cu terenurile de sport, sala etc. naveta la sibiu +cheltuieli spp,salvare,politie; vizitele externe fara rezultate  palpabile,achizitii noi de masini, avioane, tehnica specifica .

Marius Roland Bratulescu

Domnule Iohannis concret :

1.- ce plan de dezvoltare economica aveti pentru Romania impreuna cu „guvernul meu ” si in ce consta acesta ?

2.-ce inseamna in viziunea dvs depolitizarea administratiei de PSD in conditiile in care eu locuiesc intr-un oras condus de un primar de la PNL , administratia locala fiind intesata de oameni ai PNL-ului

Adrian Ionescu

Buna seara,

As dori sa propun urmatoarele inttebari:

Pentru dl presedinte Johannis:

1. De ce negociaza atat de slab cu americanii – in sensul in care Romania nu obtine beneficii majore din punerea serviciilor si a armatei impreuna cu teritoriul sau la dispozitia militara a americanilor?

2. De ce nu ia pozitie impotriva taierilor ilegale de padure?

3. De ce nu ia pozitie impotriva bancilor care franeaza dezvoltarea tarii prin costul enorm al finantarii vs vest.

4. De ce nu ia pozitie referitor la redeventele pe exploatarea resurselor tarii?

5. 5. De ce nu exista un proiect consensual de tara care sa atinga domeniile cheie de dezvoltare: educatie, sanatate, infrastructura – initiat de dl presedinte – pana in acest moment?

6. 6. De ce nu penalizeaza PNL pentru imediatele numiri nemeritocratice (eg. Sebastian Burduja)?

7. 7. Ce mare investitie straina a facilitat/atras in calitate de presedinte?

Pt dna V. Dancila:

1. Nu ii este teama ca prin imaginea sa mediocra va avea un efect de imagine cu puternic impact negativ asupra partidului?

2. Cum a rezistat 8 ani la Bruxelles fara sa invete o limba straina?

3. Care este cea mai importanta realizare a sa in cei 8 ani petrecuti la Bruxelles (pt. Romania)?

Multumesc,

Adrian Ionescu (Bucuresti)

Simona Alexandrescu

Daca se simte penal deoarece a luat casele cu acte false, a încasat o sumă uriașă prin încheierea băncii în Sibiu și pe care nu a restituit-o ,în comparație cu o mama care a furat un salam sa isi hrănească copilul si care a facut pușcărie, si pe care nu a gratiat-o curgând lacrimi multe pe obrazul copilei?

Floreta Nicoleta Marinescu

Intrebare pentru KWJ

1. Cum este posibil ca un președinte democrat, european, sa ostracizeze cetateanul/ cetățenii care au ales să faca parte dintr-un alt partid decât al lui?

Respectiv PSD, cu o altă viziune social-politica.

2.Pe principiul – nu a greși e rau ci a nu îndrepta greseala- dna DVV face eforturi pentru corijarea limbii române vorbite și își asumă acest handicap? Si ce anume întreprinde in acest sens.

Va multumesc!

Nicolae Subotin

Bună seara,

încerc să dau curs invitației dumneavoastră de a adresa întrebări celor doi candidați la funcția de Președinte al României. Iată întrebarea mea:

La  Conferinţa de securitate de la Munchen din februarie 2019, doamna Angela Merkel a afirmat ca „Din punct de vedere geostrategic, Europa nu poate avea un interes în tăierea tuturor relaţiilor cu Rusia”, prin urmare, pentru Germania „Rusia rămâne un partener”.

Pornind de la această afirmație și luând în considerare Parteneriatul Strategic dintre România şi Statele Unite ale Americii, care va fi, în viziunea dumneavoastră, poziția României în raport cu Uniunea Europeană, în raport cu Statele Unite ale Americii și în raport cu Rusia, atât în plan cultural, cât și în plan economic și strategic?

Luminita Lungu

KWI  Daca uraste atat de mulr romanii si Romania, de ce mai candideaza?

 Cand va raspunde penal pentru falsul in acte publice in vederea insusirii unor case in mod illegal?

De ce a incalcat o lege internationala impotriva organizatiilor naziste si, ca primar, a facut retrocedari catre FDGR?

VVD    A aflat ca exista stat paralel?

 De ce nu face demersuri internationale pentru a explica abuzurile serviciilor/magistratilor asupra romanilor? (Cu acte si fapte)

Etc.

Toma Bălășoiu

Felicitări redacției ziarului „Cotidianul” pentru această incitantă inițiativă !

Nu știm dacă a fost sau nu justificat refuzul  dlui Klaus IOHANNIS de a avea o dezbatere televizată cu dna Viorica DĂNCILĂ !

Nu vom putea însă tolera un eventual refuz al dlui Klaus IOHANNIS de a răspunde (concret / transparent / convingător)  la întrebările alăturate.

Scrisoare primită de la un amic din SUA, care , potrivit afirmațiilor sale, a fost transmisă direct dlui Klaus IOHANNIS

Domnule Klaus Iohannis, va solicit să raspundeti public la urmatoarele intrebari:

1.- Ati renunțat la datoria istorică a Germaniei față de România, așa cum mentioneaza editorialistul Ziuanews Radu Golban, care argumenteaza cu documente ce atesta că statul condus de Angela Merkel ne datorează aproape 19 miliarde de euro ?

2.- In baza unei solicitari scrise de Compania austriacă Schweighofer Holzindustrie ati retrimis legea aprobata de Parlament, solicitand scoaterea din lege a pragului de 30%, motivand ca legea ar fi de natură să limiteze concurența și să creeze pe piață avantaje arbitrare, ignorand cu premeditare protejarea fondului forestier national, denumit metaforic „aurul verde al Romaniei” ?

3.- Sunteti membru al Organizației Progresiste ‘European Council of Foreign Relations’ un Think-Tank fondat de GEORGE SOROS” și condus de Carl Bildt” ?

Active News” arata ca ati încălcat GRAV, Constituția României:

„În timpul mandatului, Președintele României.. nu poate îndeplini nicio altă funcție publică sau privată”?

4.- Cum se explica si pentru care fapte ati fost decorat de puteri straine, astfel:

2006: Crucea Federală de Merit a Germania

2007: Cavaler al Ordinului Național Steaua României

2008: Ordinul Național Italian – Steaua Solidarității Italiene

2009: Ofițer al Ordinului de Merit al Marelui Ducat de Luxemburg

2009: Ordinul de Merit „Marea Cruce de Argint” din partea Austriei

2009: Ofițer al Coroanei Belgiene

2011: Cavaler al Ordinului Național al României „Pentru Merit”

2014: Diploma și medalia Steaua de Onoare a Federației Sașilor Transilvăneni

2014: Crucea de Ofițer al Ordinului de Merit al Germania[52]

2016: Ordinul Republicii[53]

2016: Ordinul Vulturul Alb[54] ???

5.- Daca in anul 2017 ati fost decorat cu medalia Sf. Gheorghe din Dresda- Germania pentru contractul de achizitionare de armament fara aprobarea Parlamentului din Romania si fara licitatie, in valoare de 1,9 miliarde de EURO ?

6.- Recunoasteti ca, în conformitate cu motivarea Deciziei civile nr. 310/R, din 30 iunie 2005 a Curţii de Apel Braşov s-a anulat Certificatul de moştenitor ca fiind obţinut pe bază de documente false ?

Trei escroci (Baștea Ioan, Iohanis Carmen Georgeta și Lăzurca Georgeta) au obținut prin instigare la fals și uz de fals două imobile masive în centrul Sibiului în anul 1999, după ce eșuaseră într-o altă tentativă, din anul 1997, cu un testament olograf declarat fals la expertiza grafologică.

7.- Recunoasteti ca impreuna cu sotia, Carmen Johanis vati implicat si facilitat prin influenta, infierea a trei copii din localitatea Rasinari, unei Familii- Lalande din Canada? Conform unor vești alarmante trimise de un preot canadian de origine română în primăvara anului 1997, confirma zvonul că aceștia copii au fost vânduți la graniță de familia Lalande pentru trafic de organe ?

8.- Recunoasteti ca marele istoric Ioan Scurtu va inaintat o cerere de anulare a sentinţei din 2007, rezultat al unui șir de complicități, care a repus în drepturi o organizaţie hitleristă ?

„Prin Decretul-lege din 21 noiembrie 1940 — semnat de generalul Ion Antonescu a luat fiinţă Grupul Etnic German (GEG) din România, organizaţie care avea la bază ideologia naţional-socialistă promovată de Adolf Hitler”.

În data de 26 februarie 2007, Hans Klein (preot evanghelic şi consilier local FDGR), în calitatea sa de preşedinte al organizaţiei municipiului Sibiu a Forumului Democrat al Germanilor din România (F.D.G.R.), a depus la Judecătoria Sibiu o Cerere de chemare în judecată împotriva municipiului Sibiu reprezentat de primarul Klaus Iohannis (şeful lui Klein în F.D.G.R., Iohannis fiind preşedintele organizaţiei la nivel naţional!) şi Consiliului Local Sibiu, unde F.D.G.R. avea majoritate absolută la acea dată, 16 consilieri (printre care şi „petentul” Hans Klein) din totalul de 23.

Iată ce cerea Hans Klein în acţiunea civilă depusă la Judecătoria Sibiu: „Vă rugăm să constataţi calitatea de succesor în drepturi al organizaţiei noastre faţă de Grupul Etnic German (Deutsche Volksgruppe)”, adică, să priceapă toată lumea, recunoaşterea în mod oficial, fără echivoc, a continuării doctrinei naziste pe care o promova Grupul Etnic German nu doar în România, ci pe întregul continent european, înaintea şi pe parcursul desfăşurării celui de al Doilea Război Mondial”.

9,- Recunoasteti ca actionati prin orice mijloace pentru desfiintarea SIIJ vizand stoparea continuarea cercetarilor asupra celor doua judecatoare din Sibiu care au emis o hotarare judecatoreasca prin care se recunoaste calitatea de succesor în drepturi al organizaţiei F.D.G.R faţă de Grupul Etnic German (Deutsche Volksgruppe)”, adică recunoaşterea în mod oficial, fără echivoc, a continuării doctrinei naziste pe care o promova Grupul Etnic German ?

10.- Recunoasteti ca urati Romania si poporul roman si ca singurul scop al activitatilor desfasurate consta in distrugerea teritoriala , dezbinarea poporului roman si dezmembrarea România ca stat unitar, ca factor de destabilizare și de expansiune regională. In acesti 5 ani de mandat cate vizite ati facut in Republica Moldova ?

11.- Cum ati reusit sa vindeti resursele de gaze naturale din Marea Neagra in conditii total dezavantajoase pentru Romania ?

Analistul politic Sorin Roşca Stănescu, susţine că preşedintele Klaus Iohannis a oferit la Washington gazele naturale din Marea Neagră fără să primească în schimb ceva concret din partea omologului său american, Donald Trump .

Așteptăm cu mare interes răspunsurile / criticile / dezmințirile / confirmările dvs., – totul în condiții de perfectă trnsparență, în conformitate cu normele statului de drept, cu dreptul constituțional al românilor la corectă informare (Constituția României, art. 31 alin. (1): „Dreptul persoanei de a avea acces la orice informație de interes public un poate fi îngrădit”.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: