Întâlnire a naționaliștilor din Europa la Bruxelles: România reprezentată de Noua Dreaptă!

15 nov.

„România a fost victima unei ideologii totalitare vreme de jumătate de secol și nu dorim să înlocuim diktatul Moscovei cu cel al Bruxelles-ului. Ne opunem categoric unui superstat european, fie el federalizat sau centralizat. Ne opunem Statelor Unite ale Europei și considerăm că Europa noastră nu are nicio legătură cu Uniunea lor!”

În perioada 12-13 noiembrie a avut loc la Parlamentul European o întâlnire a naționaliștilor europeni, la care au participat delegații din 11 state europene și numeroși europarlamentari naționalisti din Grecia, Slovacia, Marea Britanie, Italia și Germania.Tudor Ionescu și Cristian Dumitriu au condus delegația Noii Drepte și au reprezentat România la cea mai importantă reuniune naționalistă europeană care încheie anul 2019.
Reuniunea vine în urma alegerilor europene din luna mai 2019, atunci când unii eurodeputați naționaliști și-au pierdut mandatele iar alții au câștigat pentru prima oară un mandat de 5 ani în Parlamentul European. Pentru delegația Noii Drepte a fost foarte important răspunsul la întrebarea dacă România va avea prieteni de nădejde și în această legislatură.
Cele două zile ale reuniunii au marcat numeroase discuții între delegațiile naționale ale partidelor prezente: Nașe Slovensko (Slovacia), Hrisi Avgi (Grecia), Forza Nuova (Italia), NPD (Germania), Nouă Dreapta (România), Mouvement Nation (Belgia), Dissidence Francaise (Franța), Konfederacja (Polonia), Delnická strana sociální spravedlnosti (Cehia), Democracia Nacional (Spania) și Național Party (Irlanda).
Au participat europarlamentari din legislaturile trecute: Udo Voigt (Germania), Roberto Fiore (Italia), Nick Griffin (Marea Britanie) dar și din legislatura curentă, între care Milan Uhrik (Slovacia) și Athanasios Kostantinou (Grecia).
Conducătorii delegațiilor au prezentat evoluțiile din fiecare țară și în a două parte a întâlnirii au fost analizate evoluțiile la nivel european. Tudor Ionescu a prezentat drama celor 5 milioane de români care s-au mutat în afară granițelor țării, cel mai mare exod din istoria milenară a poporului român, și a acuzat pentru acest dezastru național guvernările socialiste și liberale care s-au perindat în ultimii 30 de ani la conducerea României, subliniind că singurii care nu au guvernat niciodată în ultimii 30 de ani au fost naționaliștii. Tudor Ionescu a accentuat totodată că naționalismul este singură doctrina care apară România și servește interesele românilor, toate celelalte doctrine fiind de import și transformând România într-o colonie periferică a Uniunii Europene, o uniune care s-a dovedit tot mai indiferență și disprețuitoare față de identitatea, aspirațiile și suveranitatea statelor naționale.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: