Bășcălie cruntă de Iohannis – preluată de internauți!

18 nov.

Alo, Viorica! Deșteptarea!
Ăla „URÂT și PROST”, ministrul finanțelor din guvernul „MEU”, tocmai v-a pus pe tavă, prin declarațiile sale neprofesioniste și iresponsabile, PRESEDINȚIA ROMÂNIEI.
Și voi ce faceți? Nimic!
Trezește-i pe ăia de zic că sunt echipa de campanie și tăbărâți pe „JUPÂNUL” guvernului. Nu-l slăbiți, nu-l lăsați să respire, sufocați-l, lăsați-l fără aer. Orice face și pe unde merge, să audă doar tâmpeniile „CHIPAROSULUI” și reproșurile oamenilor, că nu se știe,când și dacă, vă mai întâlniți cu așa pleașcă!
Oricum și el v-ar face la fel!

Image may contain: 4 people, people smiling

Dezbaterea lui Iohannis de a nu accepta să se confrunte cu contracandidatul său, președintele PSD Viorica Dăncilă, întâia femeie care a ajuns premier al României, este criticată de mass media

 Revenit în conducerea PSD pe funcția care l-a consacrat, secretar general adjunct, Codrin Ștefănescu a făcut o glumă care a fost imediat preluată de mediu online și de mass media.

Cu umor și ironie, Codrina explicat ”cum” va arăta dezbaterea organizată de Klaus Iohannis:

”Urmează în curând dezbaterea lui Iohannis cu Iohannis”, scrie Codrin. ”Sunt invitați de onoare: jurnalistul Iohannis, politologul Iohannis și formatorul de opinie Iohannis. Dezbaterea e moderata de independentul Iohannis. Și acum putem să începem marea confruntare!”.

Reamintim că dezbaterea organizată de președinte și de echipa sa este făcută în colaborare cu SPNSPA. Întâlnirea va avea loc marți, 19 noiembrie – și la ea vor lua parte circa 10 jurnaliști, politologi, analiști – selectați de echipa lui Iohannis.

Faptul în sine este atacat de mass media din țară și sunt și voci din presa internațională care critică decizia președintelui de a nu accepta să se confrunte cu contracandidatul său, președintele PSD Viorica Dăncilă, deținătoarea unei premiere istorice – întâia femeie care a ajuns premier al României.

Revenind la Codrin Ștefănescu, acesta nu se lasă și atacă și echipa PSD, pe tema disprețului față de numele românești. ”Dragă Gheorghe, Vasile, Ioane, Ilie, Sandu, Răzvan, Radu și Marin! Dragă Floarea, Viorica, Mariana, Angelica, Tanța, Vasilica și Iuliana!”, scrie Codrin.

”Vreau să vă zic că celor de la PNL nu le plac numele noastre. Deloc, deloc! Și nu le sunt pe plac încă alte sute sau mii. Mai ales daca sunt simpatizanți, membri sau votanți PSD! De aceea e musai să le dăm o lecție la vot. Una care să-i usture teribil!”.

Un răspuns to “Bășcălie cruntă de Iohannis – preluată de internauți!”

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: