Tatăl lui Rareş Bogdan a fost consilier local din partea PDSR între 1996-2000!

18 nov.

Obraznic în România, slugarnic afară. Cum e cu penalii prapaditule?

Rareş Bogdan, capul listei PNL pentru alegerile europarlamentare, este unul dintre cei mai vehemenţi acuzatori ai PSD, partid pe care l-a acuzat mereu că ar fi „Ciuma Roşie”, după modelul fascist. Se pare că, îmbătat de succesul acestei deşănţate acuzaţii, Rareş Bogdan a ignorat faptul că însuşi tatăl său, Ioan Bogdan, a fost membru de bază al PDSR (actualul PSD) şi chiar consilier local la Ocna Mureşului în perioada 1996-2000!

Preşedintele PDSR Alba era atunci avocatul Ioan Rus, care a devenit chiar prefect al judeţului în perioada august-decembrie 1996, cu care Ioan Bogdan a avut o relaţie foarte apropiată, pe care a transmis-o şi fiului său, Rareş Bogdan.

Vă prezentăm mai jos „RAPORTUL COMISIEI DE VALIDARE” al alegerilor locale din Ocna Mureş din anul 1996, unde se vede clar atît poziţia lui IOAN BOGDAN pe liste, cît şi faptul că a fost validat în funcţia de consilier local:

Redacţia „Cotidianul” este şi în posesia Hotărîrii nr. 2 din 19 iunie 1996 a Consiliului local Ocna Mureş, în care au fost validaţi cei 19 consilieri locali în urma alegerilor locale din 1996, dintre care a făcut parte şi pedeseristul IOAN BOGDAN, tatăl lui Rareş Bogdan:

Iată, deci, că Rareş Bogdan are în casă „Ciuma roşie”, din care acum şi-a făcut o ţintă pentru a fi pe placul PNL, partid care, la sugestia lui Klaus Iohannis, l-a pus chiar în fruntea listei pentru alegerile europarlamentare din 26 mai!

N-are însă nici o reţinere atunci cînd îi consideră pe cei din PSD ca fiind hoţi sau distrugători ai economiei româneşti, uitînd că Ioan Bogdan, tatăl său, a fost director general al Combinatului de produse sodice de la Ocna Mureș, pe care l-a falimentat! Acum, Ioan Bogdan este tot director, dar al Parcului Industrial Ocna Mureș, construit chiar pe locul combinatului falimentat de el.

Dar, despre această falimentare a Combinatului de produse sodice de la Ocna Mureș de către Ioan Bogdan, tatăl gălăgiosului Rareş Bogdan, vom reveni cu o nouă postare luni, pe cotidianul.ro, cînd vom prezenta şi declaraţiile liderilor de sindicat din acea vreme despre dramele sociale pe care le-a generat „Ciuma roşie” din familia lui Rareş Bogdan.

https://www.gazetadeinformatii.ro/

Cotidianul RO

Un răspuns sa “Tatăl lui Rareş Bogdan a fost consilier local din partea PDSR între 1996-2000!”

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: