Cristoiu, informație ZGUDUITOARE despre jurnaliștii invitați de Iohannis!

20 nov.

”Având în vedere că televiziunile de știri care-l cultivă pe Klaus Iohannis și care au acceptat farsa cu Dezbaterea (România Tv și Antena 3) sînt Pro PSD putem vorbi de un paradox: Între Klaus Iohannis și Presa mogulilor Pro-PSD funcționează un blat”, potrivit lui Ion Cristoiu. Acesta scrie pe cristoiublog că presa mogulilor a cenzurat și cenzurează orice informație care nu e pe placul candidatului Klaus Iohannis. ”Ca și în Iran, ca și în Belarus, ca și în Turkmenistan, rețelele sociale din România sînt principala sursă de informații despre Conducător”,  adăugat acesta.

”Ca istoric al clipei, am vrut să aflu amănunte despre candidatul Klaus Iohannis din Presă. Spre stupoarea mea, am constatat că pe parcursul campaniei Presa mogulilor, proprietari de televiziuni de știri și de ziare, n-a oferit nici un răspuns la sutele de întrebări pe care și le pun românii în legătură cu candidatul Klaus Iohannis. Așa cum observa Sorina Matei, Presa mogulilor a cenzurat și cenzurează orice informație care nu e pe placul candidatului Klaus Iohannis.

Înaintea primului tur toți candidații au fost supuși de Presa mogulilor unei campanii de o rară severitate.
Klaus Iohannis nu numai că n-a fost atins măcar cu o ridicare de sprînceană, dar mai mult a fost ridicat în slăvi.
Comparînd ce s-a scris și ce s-a zis în Presa mogulilor despre Dan Barna și despre Klaus Iohannis rămîi stupefiat.
Dan Barna a fost tratat ca un dușman al Poporului. Klaus Iohannis, ca un Iubit Conducător.

Și totuși, despre Klaus Iohannis se pot afla multe lucruri. Informații, articole critice, anecdote, fotografii, filmulețe.
Toate cenzurate de Presa mogulilor. De unde? De pe Internet! Ca și în Iran, ca și în Belarus, ca și în Turkmenistan, rețelele sociale din România sînt principala sursă de informații despre Conducător. Spre deosebire de Presa tipărită sau audio video.

Presa mogulilor, deși în alte cazuri preia astfel de informații, refuză să publice. Publică în schimb informații grețos de amabile despre candidatul Klaus Iohannis. Asistăm, așadar, la una dintre cele mai mari răsturnări din postdecembrism.
Rețelele sociale spun adevărul despre candidatul Klaus Iohannis. Presa Mogulilor cenzurează orice informație care l-ar putea supăra pe candidatul Klaus Iohannis.

Înaintea turului întîi această înțelegere între Klaus Iohannis și Presa Mogulilor a funcționat ca un cartel anti-Barna.
Între cele două tururi înțelegerea s-a păstrat. De unde tragem concluzia că nu e un Cartel anti-Barna , ci un Cartel Pro-Iohannis.

Avînd în vedere că televiziunile de știri care-l cultivă pe Klaus Iohannis și care au acceptat farsa cu Dezbaterea (România Tv și Antena 3) sînt Pro PSD putem vorbi de un paradox: Între Klaus Iohannis și Presa mogulilor Pro-PSD funcționează un blat. Ce obține Klaus Iohannis din Blatul ăsta, știm.. Ce obțin mogulii nu știm. Deși bănuim”,a  scris Cristoiu.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: