BASISTO-JOHANNISTUL DE LA ANTENA 3,”ANALISTUL MILITAR”(SUBINGINER ,POLITEHNICA TIMISOARA),S-A DESCOPERIT,SI DA DIN COLT IN COLT CRITICILOR!

21 nov.

Imagini pentru CHIRIEAC,BASESCU,RADU TUDOR,POZE"

Jurnalistul Radu Tudor nu a avut și le-a răspuns celor care l-au criticat pentru întrebările puse preşedintelui Klaus Iohannis, la dezbaterea de la BCU. ” Cu dumneavoastră,aeruleste mai respirabil”, îi spunea Radu Tudor lui Iohannis. Unii l-au acuzat pe Tudor că l-a menajat pe președinte doar pentru că soția lui,Irina Zidaru lucrează la Ministerul de Externe fiind decorata de Traian Basescu,și nu vrea sa riste sa fie data afara de Ludovic Orban.

„În lipsa unei confruntări (dezirabilă pentru democrație), fiecare a organizat câte un eveniment separat. Era limpede că opiniile vor fi împărțite în legătură cu succesul/insuccesul acestor dezbateri. Să iau cazul meu : când partizanii mai radicali ai președintelui Iohannis au aflat că sunt invitat să particip la evenimentul sau de la BCU, un fluviu de invective s-a revărsat în special pe rețelele de socializare. Ce caută ăla, de la blestemată aia deteleviziune care e împotriva lui Iohannis, a statului de drept și tot ce va puteți imagina în siajul unor astfel de calificative.

Imagini pentru CHIRIEAC,BASESCU,RADU TUDOR,POZE"

După ei, în preajma dezbaterii și după ea, au venit radicalii celeilalte tabere, fundamentaliștii de stânga, votanți ai Vioricăi Dancila : ești un securist, ai trădat, te duci la dialog cu Iohannis, nu ai fost suficient de dur cu el. Tot arsenalul nemulțumirilor, cele mai multe exprimate într-un limbaj cel puțin nefrecventabil”, a scris Radu Tudor pe blogul său.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: