Jurnaliștii ADEVĂRAȚI, ignorați de Orban și Gorghiu. Ce a pățit S. Matei!

21 nov.

În timp ce ”jurnaliștii” invitați de Klaus Iohannis se băteau pe burtă cu președintele la dezbatere, Sorina Matei a încercat să scoată câteva răspunsuri de la Ludovic Orban și Alina Gorghiu. Surpriză! Deși îi auzeau întrebările, cei doi s-au prefăcut că Sorina Matei nu există. Motivul? Dădeau din colț în colț neștiind ce să răspundă. Un episod jenant la care protagoniști au fost cei doi liberali.

”După Klaus Iohannis Împăratul, Conducătorul, Şeful, Bossu’, organizatorul, preşedintele, candidatul, moderatorul, întrebătorul, răspunzătorul, evitatorul, microfonistul, PRistul, Sine Însuşi, Factotum, the old Germany Guy, El pă pământ, Alina Gorghiu cea nervoasă, îl avem pe Ludovic Întâiul aka Sică cel voit surd. Aceeaşi întrebare: de ce nu aţi lăsat toată presa înăuntru? Acelaşi inexistent răspuns. Un răspuns atât de greu, împovărat, adânc, irespirabil, profund, dificil, apăsător, foarte periculos şi grav cât tot chinul de pe lume al orchestrării seratei fake”, a scris Sorina Matei. Nici Alina Gorghiu nu a fost uitată.

”V-o prezint pe doamna Gorghiu. Alina Gorghiu. Arc peste timp. 5 ani şi 1 săptămână. Acum 5 ani, 12 noiembrie 2014, stătea lângă mine vreo 3 ore şi ceva, respirând acelaşi aer într-o încăpere în care intră doar 3 scaune, şi transpira non stop şi se ruga şi se dădea de toate ceasurile că la dezbaterea finală, Maus, candidatul uitase practic ce învăţase c-o oră înainte. Uitase şi numele baronilor de la PeSeDeu, uitase şi o fază pregătită de ei cu cuponul de pensie şi nu primea nici mesajele date de dânsa de pe telefon pe messenger pentru că ce să vedeţi- Maus e antitalent tech total şi laptopul intrase de zeci de minute în stand by. Şi a intrat la pauză peste Maus să-i şoptească înspre reeducare.

Ieri seară, 19 noiembrie 2019, fix aceeaşi doamnă este profund deranjată, tare tare înţepată, practic m-ar fi strâns puţin de gât sau ceva, că am întrebat-o de ce n-a lăsat toată presa la sindrofie ca să fie puse totuşi nişte întrebări şi cum s-au făcut listele cu studenţii, că şi acolo au fost probleme mari şi tinerii s-au plâns. Ca să nu răspundă, a găsit pretextul că intră în sincron la RTV. Unde din ce am văzut în presă a fost întrebată – ce să vedeţi ghinionul naibii- de aceleaşi lucruri. De elefănţoiul aulă al seratei. Oameni şi politicieni mici, ghinioane mari. Mercur retrograd la climax, gen”, a explicat Sorina Matei.

2 răspunsuri sa “Jurnaliștii ADEVĂRAȚI, ignorați de Orban și Gorghiu. Ce a pățit S. Matei!”

  1. dininimapentrutine 21 noiembrie 2019 la 8:02 am #

    O lupta cumplita pentru putere!

    Apreciază

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: