Valentin Stan, despre jurnaliştii care i-au pus întrebări lui Iohannis!

21 nov.

”Oamenii care au acceptat să participe la chermeză sunt şi ei nişte fenomene. Aşa ceva nu există nici măcar în China. Nu te oferi opiniei publice drept jurnalist şi apoi participi la aşa ceva. Pentru că nici măcar Kim Jong-un sau Putin nu te mai primesc la discuţii”, a spus Valentin Stan ”Omul cu lapopul” la Marius Tucă Show.

Acesta a comentat și refuzul lui Iohannis de a participa la dezbatere.

”În prima conferinţă a lui Iohannis e o glumă interesantă. De ce nu face dezbatere? El spune: Eu am făcut dezbatere cu Ponta şi mie nu mi-a adus nimic şi lui nici măcar atat. De ce nu faci, atunci, dezbatere? Iohannis: Pentru că nu vreau să-i dau Vioricăi nimic”, a adaugat acesta.

El a vorbit și despre greşeala făcută de Dăncilă: ”Dacă cineva candidează şi vrei să îl consiliezi, spune-i aşa: În momentul în care cineva creează un eveniment, nu îl recrea în oglindă. Pentru că lumea se uită la tractor, nu la remorcă. Dăncilă face în oglindă ce face Iohannis. Ceea ce e devastator, pentru că nu mai contează ce spune. Ea altminteri a fost destul de performantă, a stat două ore în picioare. Dincolo, la Iohannis, a fost o chermeză între prieteni.”

Cum o caracterizează Valentin Stan pe Dăncilă: Eu am criticat-o foarte tare, pentru povestea cu mutarea ambasadei de la Tel Aviv la Ierusalim. Am criticat dur poziţia ei. Nu mă feresc să o critic. Dar, uitandu-mă la ea, ea nu s-a oferit drept un mare cărturar. Ea face politică, iar în politică nu există impostori. Criteriul, în politică, este numărul de voturi. De aceea ajung nebuni sau oameni de nimic sau genii în funcţii mari. Ea este un om politic rom’n care înt’mplător este preşedintele PSD şi candidează la funcţia supremă. Dacă mă uit la prestaţia ei comparativ cu Iohannis, o aleg pe ea fără a zăbovi nici măcar o secundă.

Analistul critica dur rachetele Patriot și spune că le cumpărăm degeaba: ”Cu certitudine sunteţi la curent cu faptul că livraţi din buzunarul dumneavoastră 300 de miliarde (lei vechi) pe bateriile alea Patriot luate degeaba. Pe 17 septembrie 2017, un comandant important al neamului, acum hulit, pe numele lui Dragnea, spune: Domnule, eu habar nu aveam de chestia asta, Am văzut la televizor.

Ne dădeam telefoane ca proştii, eu şi cu Grindeanu. Al treilea om în stat şi şeful guvernului nu ştiau de rachetele alea? Dacă ei nu ştiau, atunci cine ştia? Cine le cumpăra, totuşi? Parlamentul a votat cu am’ndouă mainile… Ai acum fiare vechi pe care nu le vei folosi niciodată, deoarece ruşii nu te vor ataca niciodată şi oricum le vei putea folosi doar împotriva lor. Înseamnă că altcineva conduce Romania. Securiştii.”

2 răspunsuri to “Valentin Stan, despre jurnaliştii care i-au pus întrebări lui Iohannis!”

  1. dininimapentrutine 21 noiembrie 2019 la 8:03 am #

    Felicitati pentru abordare domnule Valentin

    Apreciază

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: