CE MAJORITATE VREA JOHANNIS IN PARLAMENT!

26 nov.

Președintele Klaus Iohannis a declarat că atunci când s-a referit la o largă majoritate era ceea ce își dorește el după alegerile parlamentare, când are ”speranţe mari într-o cu totul şi cu totul altă majoritate formată din forţele cu adevărat democratice”.

”Ceea ce înţeleg eu printr-o largă majoritate este ce-mi doresc după alegerile parlamentare, când am speranţe mari într-o cu totul şi cu totul altă majoritate formată din forţele cu adevărat democratice şi care atunci vor duce România pe o cu totul şi cu totul altă orbită şi politic vorbind, şi din punctul de vedere al investiţiilor, a sistemelor publice, toate lucrurile pe care le-am promis românilor în campania electorală şi intenţioneză să mă ţin de aceste promisiuni”, a explicat Klaus Iohannis, întrebat dacă a discutat cu liderii politici în privinţa consolidării majorităţii parlamentare cu USR, ALDE.

El a ținut să precizeze că actualul guvern are nevoie de o majoritate pentru a trece legi importante, cum ar fi legea bugetului, legea asigurărilor sociale şi alte lucruri.

”Însă aceasta majoritate care a făcut posibilă moţiunea de cenzură şi investirea Guvernului Orban este o majoritate destul de fragilă”, a adăugat șeful statului.

Preşedintele Klaus Iohannis a mai declarat că alegerile anticipate sunt „o soluţie bună”, dar a adăugat că este prea devreme să se exprime asupra unui termen în acest sens. ”Voi relua discuţiile mele cu liderii politici şi la final voi concluziona în ce măsură se pot realiza”, a mai spus el.

”Alegerile anticipate sunt o soluţie bună şi ar fi de dorit să se ajungă la alegerile anticipate. Însă acum este încă prea devreme ca să ne exprimăm asupra unui termen. Au loc reaşezări şi în partidele politice, trebuie să avem un pic de răbdare până când lucrurile se reaşează. Voi relua discuţiile mele cu liderii politici şi la final voi concluziona în ce măsură se pot realiza sau se pot realiza repede alegerile anticipate”, a declarat Klaus Iohannis.

USR pledează pentru organizarea alegerilor anticipate, în timp ce PMP susține că declanșarea acestora ”ar adânci criza politică și ar fi abandonate o parte din proiecte care în acest an de zile pot fi avansate”

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

<span>%d</span> blogeri au apreciat: