Lucruri neștiute despre Mihai Gâdea! Cine este soția sa și cu ce se ocupă! Afacerea soției lui Mihai Gâdea „rupe”! Ce face acum Agatha Kundri!

26 nov.

Imagini pentru b1tv CINE ESTE MIHAI GADEA SI SOTIA SA KUNDRI GADEA"

Pe Mihai Gâdea îl vedem aproape în fiecare seară la televizor, în postura de moderator al uneia dintre cele mai cunoscute emisiuni de televiziune. În timp ce directorul Antena 3 și realizatorul emisiunii “Sinteza zilei” este mai mereu în lumina reflectoarelor, nu același lucru se poate spune persoana cu care acesta are o legătură extrem de puternică.

Se spune că în spatele fiecărui bărbat puternic se află o femeie și mai puternică. Despre soția lui Mihai Gâdea, Agatha Kundri nu se știu foarte multe lucruri. Prezență extrem de discretă în spațiul public, jumătatea vedetei Antena 3 are un trecut deloc ușor de trecut cu vederea.

Afacerea soției lui Mihai Gâdea „rupe”! Ce face acum Agatha Kundri

Afacerea soției lui Mihai Gâdea înflorește de la an la an. Dacă în primii ani afacerea a mers pe minus, acum sume importante încep să intre buzunarul Agathei Kundri Gâdea.

În anul 2011, Agatha și cu sora sa, Memete Naomi, au pus bazele grădiniței Orhideea Kids. În acte, Naomi apare ca unic asociat și administrator al companiei.

 

Imagini pentru agatha kundri origine"

Soția lui Mihai Gâdea este sociologul grădiniței, așa cum presa din România anunța în urmă cu ani buni.

Pe lângă meseria de sociolog, Agatha Kundri Gâdea practică triatlonul, un sport care constă în întrecerea în trei probe: înot, ciclism și atletism.

Ultima cursă la care a participat s-a desfășurat la finalul lunii iulie, la Praga, în Cehia.

Orhideea Kids, un business în creștere continuă

Bugetul.ro vă prezintă astăzi cifre care dovedesc că afacerea soției lui Mihai Gâdea crește de la an la an. Anul 2016 a fost primul an în care Orhideea Kids le-a adus Agathei Kundri și lui Memete Naomi venituri serioase.

Potrivit datelor companiei, grădinița a avut afaceri de 430.499 lei și un profit de 32.317 lei.

În 2017, afacerile au sărit de jumătate de milion de lei. Compania a bifat o cifră de afaceri de 540.634 și un profit de 36.000 de lei.

Mai mult, dacă în 2016 grădinița avea opt angajați, în 2017 numărul acestora a urcat la zece.

Absolventă a Universității de Vest din Timișoara în 2004, Agatha Kundri este fiica unui pastor advenist. Ea este căsătorită de peste 15 ani cu Mihai Gâdea, cu care are și o fată, Maisha Karina. Chiar dacă s-a referit cât a putut să iasă în evidență, presa a reușit să smulgă câteva informații deloc de ignorat despre Agatha Kundri. De câțiva ani, aceasta participă la competiții de triatlon, care presupun probe de înot, atletism și ciclism. Pasiunea pentru sport i-a făcut pe mulți să se întrebe dacă soția realizatorului tv nu ar fi fost indicată să participe la celebra competiție televizată “Exatlon”.

Frumoasa soție a lui Mihai Gâdea nu se rezumă doar la pasiunea pentru sport. Ea a pus pe picioare, în urmă cu mulți ani, o afacere care s-a dovedit în timp, destul de profitabilă. Agatha este proprietara unei grădinițe cu afterschool în centrul Bucureștiului iar în bussines a cooptat-o și pe sora sa, Naomi. Dacă Naomi este este manager, soția lui Mihai Gâdea este sociologul grădiniței. Potrivit datelor companiei, furnizate de bugetul.ro, grădinița a avut afaceri de 430.499 lei și un profit de 32.317 lei. În 2017, afacerea a mers ca pe roate, astfel încât s-a înregistrat o cifră de afaceri de 540.634 și un profit de 36.000 de lei.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

<span>%d</span> blogeri au apreciat: