Președintele Klaus Iohannis a înaintat în grad 13 generali SIE și 11 generali SRI, acordând distincții și altor generali din ambele structuri!

29 nov.

Klaus Iohannis si Eduard Hellvig
Președintele Klaus Iohannis a înaintat în grad 13 generali SIE și 11 generali SRI, deciziile fiind publicate joi în Monitorul Oficial. Dintre aceștia, este public doar numele generalului Răzvan Ionescu, prim-adjunctul SRI, care l-a înlocuit pe Florian Coldea. Ceilalți generali sunt trecuți la secret, numele lor făcând parte din categoria informațiilor clasificate, informează România TV.
Înaintările în grad s-au făcut la propunerea șefilor SIE, respectiv SRI, potrivit decretelor publicate în Monitorul Oficial.
Răzvan Ionescu (47 de ani), prim-adjunct al directorului SRI, a fost înaintat la gradul de general-locotenent cu trei stele, având peste 20 de ani vechime în munca operativă de informații, conform paginii web a SRI.
Ceilalți generali SRI și SIE nu apar cu numele în Monitorul Oficial, datele despre aceștia fiind trecute într-o anexă secretă: 13 generali SIE și 10 SRI.
În Monitorului Oficial se mai arată că președintele Klaus Ioahannis a acordat joi o serie de ordine și medalii unor generali SRI și SIE.
Klaus Iohannis si Eduard Hellvig
Informația apare în contextul creșterii fondurilor alocate SRI, SIE și SPP de către Guvernul Ludovic Orban în proiectul de O.U.G. pentru rectificarea bugetară, finalizat în chiar săptămâna ulterioară câștigării alegerilor prezidențiale de către Klaus Iohannis, candidatul susținut de PNL.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: