CE SANSE SUNT CA DONALD TRUMP SA VINA IN ROMANIA?NICIUNA!

4 dec.

Președintele Klaus Iohannis a afirmat că Donald Trump este în campanie electorală și cu siguranță nu va veni în România înainte de alegerile din Statele Unite, însă invitația pentru acesta rămâne deschisă.

„Sunt mulțumit că avem aceste ocazii de a discuta și formal, dar și informal cum am avut ocazia aseară la recepție. Acum trebuie să vedem lucrurile cu pragmatism. Președintele Trump este practic în campanie electorală și nu cred că putem să ne așteptăm la o vizită în România înainte de alegerile din Statele Unite, dar probabil după”, a spus Klaus Iohannis, înainte de participarea la Summitul NATO.
Klaus Iohannis l-a invitat pe Donald Trump în România pentru o vizită de lucru și în luna august, când președintele României l-a vizitat pe liderul SUA la Casa Albă.

 

Președintele Klaus Iohannis a mai afirmat că va vorbi în cadrul Summitului NATO despre importanța regiunii Mării Negre și crede că va găsi multă deschidere în privința acestui subiect.

„A doua chestiune este legată de o discuție despre viitorul NATO, care ar fi o strategie pe termen mediu sau lung pentru NATO. Aici noi suntem de părere că e bine să începem o discuție, un proces de reflecție, dar sub conducerea secretarului general și cred că în final asta va fi concluzia zilei de astăzi. Discuții așezate și cred că foarte bune vom avea. În ceea ce privește regiunea Mării Negre, care pentru noi este vitală voi sublinia importanța acestei regiuni pentru NATO și cred că voi găsi multă deschidere, fiindcă tot la inițiativa noastră întreaga regiune a fost inclusă într-o strategie NATO special dedicată regiunii Mării Negre și vom continua cu succes”, a spus Iohannis, înainte de participarea la Summitul NATO.

Șeful statului s-a arătat optimist cu privire la oferta României pentru comandamentul la nivel de corp armată.

„În ceea ce privește comandamentul la nivel de corp armată, în principiu la nivel militar această ofertă a României a fost acceptată, dar procesul de decizie nu este încă finalizam, el continuă. Noi suntem optimiști”, a subliniat Iohannis.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: