Noul ambasador al SUA – o surpriză sau o falsă speranță? Imagini care spun multe!

5 dec.

Ambasada României în SUA - Ambasadorul George Maior alături de ambasadorul Adrian Zuckerman

Noul ambasador al SUA – o surpriză sau o falsă speranță? Imagini care spun multe

Hardul a fost formatat – cam acesta e mesajul ce se înțelege din frumoasele fotografii cu Adrian Zuckerman și George Maior

BUCUREȘTI, 4 dec – Sputnik, Evan Răutu. Așteptat cu excesive speranțe de cei care doreau un reprezentant al SUA care să nu susțină ”statul paralel”, noul ambasador la București, Adrian Zuckerman, a făcut o primă surpriză: un set de fotografii alături de George Maior.

Sigur, poate fi considerat un gest de normalitate și chiar o dovadă de atașament față de România, deoarece Zuckerman a fost prezent la recepție de 1 Decembrie oferită de ambasadorul George Maior.

Și, totuși… Zuckerman NU este încă ambasador în România, deoarece nu s-a prezentat încă la post, iar scrisoarea sa de acreditare nu a fost prezentată încă președintelui Iohannis. Deci, oficial, el nu este încă ”ambasadorul SUA la București”, așa cum scrie Ambasada în postare.

De asemenea, prezența lui Zuckerman alături de George Maior dezvăluie două aspecte: primo, rechemarea lui Maior e de domeniul trecutului uitat; secundo – toată istoria (dovedită!) cu ”Statul paralel”, cu ”protocoalele”, cu ”sufrageria” etc. este și mai dată uitării de către americani!

Erased! Complet! Hardul a fost formatat! Așa ceva nu a existat niciodată – cam acesta e mesajul ce se deduce din frumoasele fotografii cu Zuckerman și Maior, un Maior mai ”împlinit”, evident!

George Maior a evocat și ”momentul Revoluției Române din decembrie 1989 când România s-a eliberat de regimul comunist”, se arată în textul Ambasadei, care nu uită să precizeze că ”din cauza regimului comunist a părăsit România și familia noului ambasador SUA la București, Adrian Zuckerman”.

Asta spre deosebire de George Maior, al cărui distins tată, profesor universitar și excelent scriitor, istoric și patriot, Liviu Maior, era fruntaș al muncii de partid (PCR) la universitatea clujeană, în 1989. Ulterior Liviu Maior a fost devenit fruntaș în PUNR, ocazie cu care a ajuns ministru în guvernul ”Ciumei roșii”, cum spun azi fanii ”Statului paralel”, creat de fiul său, cum apreciază presa.

Dar, așa cum spuneam, istoriile astea au fost ”erased”. Așa că, pe scurt, Hans Klemm poate că pleacă – în relația cu SUA nimic nu e sigur în afară de plățile românești, ci doar strategic – dar chiar și dacă simpaticul Klemm de părăsește, spiritul său rămâne! Asta dovedesc vizita de 1 Decembrie a lui Zuckerman și minunatele imagini alături de George Maior.

Deci, răspunsul la întrebarea din titlu: ”Noul ambasador al SUA – o surpriză sau o falsă speranță?” – este… amândouă la un loc.

Read more: https://ro.sputnik.md/analytics/20191204/28423721/Noul-ambasador-al-SUA–o-surpriz-sau-o-fals-speran-Imagini-care-spun-multe.html

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: