Lovitură internă în PSD: ”Șobolanul partidului” a declanșat o adevărată nebunie!

6 dec.

Fifor Mihai

Lovitură internă în PSD: ”Șobolanul partidului” a declanșat o adevărată nebunie!

Fifor nu poate face ”pe prostul”, în sensul că nu ar fi dorit să spună ce s-a înțeles… Rămâne varianta a doua – că ”Șobolanul partidului” a ”ronțăit-o” pe Dăncilă.

BUCUREȘTI, 6 dec – Sputnik, Evan Răutu. Declarația ambiguă și insinuantă a lui Păul Stănescu a primit o replică dură din partea Vioricăi Dăncilă, dar nu și din partea altor lideri PSD.

Singurul care a respins ferm ideea a fost cel mai bun ”camarad” al lui Liviu Dragnea, Codrin Ștefănescu, cel care are credibilitatea unui adversar ireductibil al lui Iohannis – și, un timp, opozant al Vioricăi Dăncilă.

Dar, bomba a venit de la omul cel mai apropiat de Viorica Dăncilă, fostul secretar general PSD, Mihai Fifor – cel supranumit de Teodorovici ”Șobolanul partidului”.

Într-o declarație extrem de ambiguă, Fifor confirmă parțial cele spuse de Stănescu. Ori, ambiguitatea e valabilă în cazul lui Paul Stănescu, un lider puternic și bun organizator – dar complet lipsit de talentul vorbirii. Însă, Mihai Fifor este un intelectual care stăpânește perfect nuanțele și valorile afirmațiilor.

Pe scurt, Fifor nu poate face ”pe prostul”, în sensul că nu ar fi dorit să spună ce s-a înțeles… Rămâne varianta a doua – că ”Șobolanul partidului” a ”ronțăit-o” pe Dăncilă.

Iată ce a declarat Mihai Fifor ieri, la Antena 3.

”Într-adevăr discuția aceea a avut loc cu președintele. Nu știu ce s-a discutat pentru că a fost un tete a tete. S-au schimbat multe lucruri în câteva zile. Decizia privind congresul, a existat apoi decizia doamnei prim ministru de a candida la prezidențiale”.

Ei bine, iată ce a înțeles presa neutră, pentru că interpretările presei anti-PSD… nici nu mai citez!

Antena 3 titrează: ”Mihai Fifor confirmă declarațiile lui Stănescu privind candidatura lui Dăncilă la prezidențiale”.

”Știri pe surse” titrează: ”Fifor recunoaște înțelegerea Iohannis-Dăncilă: ‘Cert e că s-au schimbat multe!’”

DC News titrează: ”Întrevedere Dăncilă – Iohannis. Mihai Fifor: Nu știu ce s-a discutat. Cert este că s-au schimbat foarte multe”.

Mai mult, exact în timpul intervenției lui Fifor în emisiunea ”Esențial” pe burtieră scria mare și citeț: ”Fifor confirmă declarațiile lui Stănescu”.

Ori, Fifor nu a corectat această interpretare – iar de ieri până azi nu a reacționat! Asta în condițiile în care e un om care citește, care gândește – și cele scrise de presă cu siguranță i-au dat de gândit… dar, nimic!

Cum nicio reacție nu vedem nici pe pagina de Facebook a PSD, nici a altor lideri vocali ai PSD.

Ceea ce ne duce la o concluzie: în PSD se pregătește o lovitură internă, declarațiile lui Stănescu și Fifor NU sunt întâmplătoare, ci parte a unui plan – probabil de înlăturare totală a Vioricăi Dăncilă și altor lideri.

”N-ar fi exclus, după ce am văzut astăzi, n-ar fi exclus…”, a comentat ieri seară Viorica Dăncilă posibila sa excludere din PSD. ”Am crezut că membrii acestui partid învaţă din greşeli şi că atunci când am greşit nu mai repetăm acea greşeală – dar văd că probabil acest lucru a devenit o obişnuinţă şi mă aştept la orice”.

Read more: https://ro.sputnik.md/politics/20191206/28464642/Lovitura-interna-in-PSD-sobolanul-partidului-a-declansat-o-adevrata-nebunie.html

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: