PSD, propunere de premier după ce trece moțiunea de cenzură!

9 dec.

Marcel Ciolacu

PSD, propunere de premier după ce trece moțiunea de cenzură

Partidul Social Democrat se întrunește astăzi în ședința Biroului Politic Provizoriu , la care se discută strategia pentru moțiunea simplă împotriva ministrului Finanțelor, Florin Câțu.

BUCUREȘTI, 9 dec – Sputnik. Tot astăzi PSD discută la Biroul Politic provizoriu despre depunerea unei eventuale moțiuni de cenzură împotriva Guvernului Orban, în cazul în care acesta va merge pe asumarea răspunderii pe legile electorale.

”…În cazul în care actualul Guvern o să vină cu asumarea răspunderii pe legile electorale, decizia să fie ca PSD împreună cu alţi parteneri din Parlament să depunem o moţiune de cenzură”, a menționat Marcel Ciolacu, președintele interimar al PSD, înainte de ședința respectivă, fiind citat de news.ro.

De asemenea, Ciolacu a spus că dacă trece moțiunea de cenzură și pică Guvernul Orban, PSD va avea o strategie pentru propunerea unui nou Guvern.

„Cu siguranţă, dacă vom depune o moţiune de cenzură şi vom constata că avem o majoritate pentru ca această moţiune să aibă şi efecte juridice, respectiv Guvernul Orban să cadă, vom avea o strategie şi de a veni cu o propunere de nou Guvern”, a declarat social-democratul.

Read more: https://ro.sputnik.md/politics/20191209/28480426/PSD-propunere-de-premier-dupa-ce-trece-motiunea-de-cenzura.html

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: