REMEMBER PSDR(CUNESCU) .PSD SE DEZINTEGREAZA:ELECTORATUL ROMAN A VOTAT PENTRU VIORICA DANCILA SI IMPOTRIVA „BARONILOR „PSD:DACA NU CAD LA PACE SI NU SE UNESC ATUNCI PSD VA AJUNGE LA 5%!

9 dec.

Imagine similară

ELECTORATUL ROMAN A VOTAT IMPOTRIVA PSD SI NU A CANDIDATULUI VIORICA DANCILA.PNA NU ESTE PREA TARZIU DE A VA DEZINTEGRA CARE AR FI”O MARE VICTORIE”A NAZISTULUI KLAUS JOHANNIS IMPOTRIVA „CIUMEI ROSII”DIN CARE FACE PARTE,PSD ARE OBLIGATIA DE A SE REFORMA PE DOCTRINA SOCIAL-DEMOCRATA SI CENTRU STANGA ,CASTIGAND INCREDEREA ELECTORATULUI ROMAN CARE S-A SATURAT DE „ROMANI ALOGENI”VANDUTI MAFIEI DE LA BRUXELLES.ALTFEL:

REMEMBER PSDR(CUNESCU) .PSD SE DEZINTEGREAZA:ELECTORATUL ROMAN A VOTAT PENTRU VIORICA DANCILA SI IMPOTRIVA „BARONILOR „PSD:DACA NU CAD LA PACE SI NU SE UNESC ATUNCI PSD VA AJUNGE LA 5%!

Daca presedintele interimar al PSD,MARCEL CIOLACU ,nu recupereaza si nu uneste factiunile ,aripioarele si nu impaca aceste aripri care aduc aminte de PNL-UL ANILOR ’90,CAND ERAU 12 ARIPI PNL,ATUNCI PSD-UL VA AVEA SOARTA ACELUI PNL SI PSDR,CU 5%.PANA NU E PREA TARZIU PSD-UL TREBUIE SA FACA ACEST PAS DE A RECUPERA ELECCTORATUL DE STANGA SI CENTRU-STANGA SI NEHOTARATII,LASAND CERTURILE SI SCANDALURILE DEOPARTE FACAND DIN PSD UN PARTID MODERN CU O DOCTRINA SOCIAL-DEMOCRATA SI SA CONTINUIE IMPLEMENTAREA PROGRAMULUI DE GUVERNARE CHIAR PRIN SUSPENDAREA LUI KLAUS WERNER JOHANNIS SI O MOTIUNE DE CENZURA IMPOTRIVA NOULUI PDL CONDUS DE UN HABARNIST LUDOVIC ORBAN.

Însă organizarea congresului din luna februarie nu este atât de simplă pe cât spera președintele interimar Marcel Ciolacu. Acesta nu știe ce formă va avea reuniunea din 2020 – Congres ordinar sau extraordinar?

Este dilema momentului în PSD. Marcel Ciolacu afirmă că Biroul permanent provizoriu va decide cu privire la viitorul congres: „Este prima şedinţă a Biroului Permanent în acest format, avem un mandat foarte clar, în afară de efortul comun de a începe reconstrucţia Partidului Social Democrat, avem un mandat de organizare a Congresului. Vom lua o decizie şi vom merge cu o propunere la viitorul Comitet Executiv, dacă este un Congres ordinar sau extraordinar”.

Pe de altă parte, notează Agerpres, Ciolacu își dorește „ca la următorul Comitet Executiv să avem invitaţi primarii de mari municipii şi preşedinţii de Consilii judeţene, astfel încât decizia să fie una cât mai largă”.

Măcinat de lupte interne și confruntat cu probleme mari de imagine, PSD a primit lovitura decisivă. Viorica Dăncilă le-a dat liderilor partidului încă o veste proastă.

În PSD se duc lupte aprige pentru cine ar urma să conducă partidul în perioada următoare. Viorica Dăncilă încearcă din răsputeri să preia puterea absolută din partid, însă are parte de o opoziție deloc de ignorat printre liderii PSD.

Momente tensionate ca acestea au tot fost în PSD și în trecut. Numai că spre deosebire de episoadele din trecut, când liderii social-democrați se certau crunt în spatele ușilor închise dar în fața presei afișau o atitudine pașnică, acum situația stă exact invers. Lucru care se răsfrânge și asupra percepției electoratului în ceea ce privește PSD.

În ședința CEx a PSD, Viorica Dăncilă a făcut un anunț cutremurător. Ea i-a informat pe liderii PSD că partidul este la pământ. Potrivit unor surse din partid, premierul ar fi prezentat datele unui sondaj de opinie potrivit căruia PSD ar fi scăzut sub 20% din preferințele electoratului, asu susținut sursele citate.
La alegerile europarlamentare, PSD a obținut 22,5% din voturi.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: