BLESTEMATI FIE TRADATORII SI VANZATORII DE TARA!

11 dec.

Suntem în pericol toți cei care mai GÂNDIM românește! De SIMȚIT, românul a arătat ce simte la Referendumul pentru Familie, apoi la prezidențiale, urmând să betoneze direcția la alegerile locale și parlamentare din 2020.
Românul a ajuns să se exprime în limbajul mercantil și monstruos al țărilor occidentale, diferența fiind una accesibilă doar celor care au capacitatea de a înțelege ce vorbesc. Pe nivelul tuturor … în timp ce țările occidentale asediază economic și politic țările slabe, românul a ales să cedeze necondiționat economic și să se auto-asedieze politic predând țara în mâinile unui imbecil reales președinte, în mâinile unor politicieni preocupați exclusiv de trădare națională.

Cum a ajuns simțirea românului atât de mercantilă și monstruoasă? Dar, oare nu așa a fost mereu, de la Bicilis, la Băsescu-Petrov și Kovesi? Mă tem că Istoria ne aduce argumente pentru a doua întrebare, cea care ne arată că cei curajoși și demni au plătit cu viața proprie și a familiei, de la Decebal, la Ceaușescu, sau cu închisoarea după 1990, deși morții nu sunt puțini nici în închisorile democrației.

Dulcea şi împuţita trădare … noua guvernare!

Am cunoscuți și prieteni printre cei care au intrat în malaxorul justiției la comandă inițiată sub Băsescu-Petrov, accelerată apoi temperată sub imbecilul Iohannis, iar acum pare să se reactiveze. Niciunul dintre cei secerați nevinovați de INJUSTIȚIA din România nu a stârnit reacții din partea UE, SUA, dovadă că acesta este planul: eliminarea celor care au conștiință și înlocuirea lor cu indivizi-râme gata oricând să se târască pentru a linge bocancul străin.

România a ajuns în monstruoasa logică a celor care gândesc pentru acum, nu pentru viitor, a celor care vor să facă pe plac, nu a celor care vor să fie pentru că știu! Când au (re)ales președinte un imbecil de talia lui Iohannis, românii s-au exprimat cu tot cu armată, servicii, biserică și școală! Primele două sunt umilință în uniformă, ultimele două sunt demonstrația inutilității sociale. Primele două se împușcă permanent în picioare, ultimele două sunt proba analfabetismului funcțional social.

Cine salvează România?

În cele din urmă, speranța rămâne în cei care reușesc să păstreze VIU spiritul românesc, în cei care vor refuza CU ORICE RISC să tacă. Pentru că trebuie sa ne ridicăm și să dăm un răspuns puternic de total refuz, de respingere ferma a schimbării care ne este impusă din exterior, prin intermediul trădătorilor de țară si de neam, începând de la președinte, la Parlament, de la ministrul Apărării, până la ultimul îmbrăcat în uniformă si care accepta asediul și predarea fără luptă.

BLESTEMAȚI FIE TRĂDĂTORII DE ȚARĂ!

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: