Johannis, făcut ZOB: ”Nulitate arogantă, chelner la mari cancelarii, retard și frustrări”!

12 dec.

Klaus Iohannis

Iohannis, făcut ZOB: ”Nulitate arogantă, chelner la mari cancelarii, retard și frustrări”

Analist: ”În timp ce presa românească îl elogiază, mass-media occidentală îl ia peste picior pentru lipsa lui de contur și de demnitate”

BUCUREȘTI, 12 dec – Sputnik, Evan Răutu. Multe reacții dure după decizia lui Iohannis de a retrage decorații unor foști demnitari, în frunte cu Adrian Năstase, considerat unul dintre cei mai valoroși premieri – și liderul politic ce și-a asumat dificultățile aderării la NATO și UE.

Una dintre cele mai vehemente reacții le-a avut editorialistul ”Q Magazine”, politologul și teologul Bogdan Duca.

Duca remarcă un aspect: ”Klaus Iohannis a retras distincțiile doar cetățenilor români”. Pentru cetățenii străini ”nu a avut nici curajul și, evident, nici demnitatea”, scrie analistul, care se dezlănțuie:

”Acest personaj, servil ca un chelner pe la marile cancelarii și care își compensează retardul intelectual și frustrările personale printr-un ego expandat, pe care în timp ce presa românească îl elogiază, mass-media occidentală îl ia peste picior pentru lipsa lui de contur și de demnitate, nu are nici măcar curajul de a se lega de niște „foști” compromiși de pe afară, cum e un Berlusconi”.

Reamintim că fostul premier italian Silvio Berlusconi a fost condamnat de justiția italiană – și inculpat în mai multe dosare.

”Ce tristă țară e aia care poate vota cu 66,6% (ce cifră!) o nulitate arogantă ca președinte pentru două mandate…”, conchide analistul Bogdan Duca, în postarea sa de pe Facebook.

Read more: https://ro.sputnik.md/analytics/20191212/28517581/Iohannis-facut-ZOB-Nulitate-aroganta-chelner-la-mari-cancelarii.html

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: